-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

O teğmen olayı anlattı -Video

16 Ekim 2009 13:05 tsi
O teğmen olayı anlattı -Video
Elazığ'da pimi çekilmiş el bombasının patlaması sonucu 4 askerin şehit olduğu olayın ardından çekilmiş yeni görüntüler ortaya çıktı. Teğmen Mehmet Tümer patlamadan sonra olayı kameralara işte böyle anlattı.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bir askerin eline pimi çekilmiş el bombası vererek patlamasına neden olduğu öne sürülen Piyade Teğmen Mehmet Tümer'in yargılanmasının 3. gününde mahkeme heyeti keşif için hareket etti. Teğmen Mehmet Tümer'in yargılaması sürerken bu gün ortaya çıkan olay yeri görüntülerinde Teğmen Mehmet Tümer olay sorası gelişmeleri olay yeri inceleme ekiplerinin kameralarına anlattığı görüldü.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi'nde meydana gelen el bombasının patlaması sonucu 4 askerin şehit edilmesinin ardından jandarma olay yeri ekipleri tarafından kayıt altına alınan ve olay yerinde yapılan kamera kayıtlarında Teğmen Mehmet Tümer olay yeri ekiplerine bilgi veriyor. Teğmen Tümer kamuflaj elbiselileri üzerinde ve tüfeği sırtında mevzii göstererek, "Önce buraya geçti. Uyardım geç yerine diyerek, ben orada otururken tekrar arkadan dolaşmış buraya gelmiş. Burada personelimin ikisi yatıyordu, biri ayaktaydı. Dün gece yatarken yakalamış uzman çavuşum. El bombasını elinden almış bana getirdi. Ben de sabah kalktığımda fırsat eğitim amaçlı pimi çıkararak verdim. Mandalı bıraktığın anda patlar, zaten bunlar eğitimini alıp geliyor" diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekibi olaydan kısa bir zaman sonra olay yerinde yaptığı çekimlerde askerlerden de olay hakkında açıklamalar almıştı. Ancak duruşma başladıktan sonra bu görüntüler ortaya çıktı.






Bu haber 1,216 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,812 µs