En Sıcak Konular

Abisi de 'korsan taksici' çıkana bakın...

13 Ekim 2009 21:25 tsi
"Korsan taksiye hayır" mitingini düzenleyen İstanbul Taksiciler Odası Başkanvekiline şok. 'Ekmeğimizi çalan şerefsizdir' dedi ama abisi de korsan çıktı.

Geçtiğimiz pazar günü Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen "Korsan taksiye hayır" mitingini organize edenler arasında bulunan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkan Vekili Mustafa Silahyürekli'nin kardeşinin korsan taksiyle yakalandığı iddia edildi.

Mustafa Silahyürekli de ağabeyinin korsan taksi ile yakalandığını yalanlamayarak, "Kim korsan taksi kullanırsa kullansın alçaktır. Benim bu durumla bir ilgim yok." dedi.

Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen "Korsan taksiye hayır" mitingini organize edenler arasında bulunan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Silahyürekli'nin ağabeyi Süleyman Silahyürekli'nin kullandığı otomobil, sivil bir polis tarafından korsan taksicilik yaptığı gerekçesiyle bağlandı. Taksinin yakalanmasında yardımcı olan ve yakalanma anını kamerayla görüntüleyen İstanbul Taksiciler Birliği Başkan Vekili Ercan Akköprü olayı anlattı. Akköprü, Süleyman Silahyürekli'nin kullandığı korsan taksinin Öz Nişantaşı Taksi Durağı'nda çalıştığını iddia etti. Akköprü, "Uzun süredir takip ediyorduk. Cuma günü İstinye'ye gitmek üzere taksi istedik. Taksi olmadığını ancak istersek özel otomobil tahsis edeceklerini söylediler. Kabul ettik. Daha sonra İstrinye'den Kalaycıbahçe'ye getirmesini istedik. Pazarlıkla, 35 TL'ye buraya da getirdi. Cumartesi günü bir sivil polis ile anlaştık. İki arkadaşımız da bindi araca. Polis Yıldırım Otoparkı'nda aracı durdurup bağladı. Bu şahıs Mustafa Silahyürekli'nin ağabeyi. Bu insanlar ailece bu işten nemalanıyorlar." dedi. Akköprü, Mustafa Silahyürekli'nin bu olaydan haberdar olduğunu da iddia etti.

Ağabeyi ile ilgili iddiaları değerlendiren Mustafa Silahyürekli ise, kendisinin ağabeyinin korsan taksi kullandığını bilmediğini belirterek, "Ben korsan tasksiye karşı mücadele veriyorum. Bundan sonra da vereceğim. Kim yapıyorsa yapsın, ağabeyim de, çocuğum da alçaktır. Biz bu duruma asla müsaade etmeyiz." diye konuştu.

cihan



Bu haber 822 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,075 µs