En Sıcak Konular

Fatih Terim giderayak basına patladı

13 Ekim 2009 18:28 tsi
A Milli Takım Teknik Direktörü Terim yarın son maçına çıkacağını belirtirken aldığı kararı asla değiştirmeyeceğini belirtirken medyada çıkan haberlerin kendisine sorulmadan yapıldığını açıkladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Terim, Ermenistan maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında gazetecileri eleştirdi. Terim, Milli Takım'la sözleşmesinin bittiğini bırakma kararını açıkladığını dile getirerek "Bazı medya kuruluşlarında benim devam edeceğime ilişkin açıklamalar okuyorum. Böyle bir durum olmayacaktır" dedi.

Terim, Türk futboluna elinden geldiğince hizmet ettiğini önemli başarılara ulaştığını Milli Takımı bırakma kararını çok önceden verdiğini dile getirerek önceki Futbol Fedarsyonu Başkanı'nın vefatından sonra istifa ettiğini gelen teklif üzerine devam etme kararı aldığını artık noktalama zamanının geldiğini söyledi. Terim Milli Takım'a başka konularda elinden gelen yardımı yapmaktan kaçınmayacağını söyledi.

Terim, "Ben kimseye dargın kırgın değilim. Gazetecilere de dargın değilim. Antrenörler derneğinin de açıklama yapacağını sanıyorum. Olayları ben ve ekibim takip ediyoruz. Hakkımızda ne yazılıyorsa takip ediyoruz. Gerekli cevaplar gerektiği zaman verilecektir. Ben yanlış anlamalara meyil vermemek için açıklamada bulunuyorum." dedi.

Fatih Terim, iki takımın da iddiasının kalmadığı ve maçın berabere biteceği şeklindeki iddialar için " Her ülkenin dost olmasından yanayız.  Türk Milli Takımı dünyanın neresinde olursa olsun kazanmak ister. Ama dostluğunu hem saha içinde hem saha dışında dostluğunu sürdürmekten yanadır. Milli takımlarda öyle bir konu yoktur. Her maçın kendine göre halleri vardır ancak saha içinde kazanmak isteyen bir takım vardır.

 Terim, Ertuğrul Sağlam'ın kendisinin talebesi olduğunu ve kendisine teklif yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgisi olmadığını dile getirdi. Terim siyasetin futbolun içinde olmasından sıkıntı duyduğunu dile getirdi. Kendi konum dışında konularda açıklama yapamam Dışişleri Bakanı'nın doğru işler yapacağına inanan bir kişi olduğunu da sözlerine ekledi.



Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,299 µs