En Sıcak Konular

Galatasaray'da 5 futbolcu yolcu

12 Ekim 2009 11:33 tsi
Teknik Direktör Rijkaard'ın gönderilmesini istediği 5 futbolcu...

Galatasaray’da son günlerde ‘Rijkaard gidecek mi, kalacak mı?” söylentileri ayyuka çıktı. Ancak Hollandalı çalıştırıcı, aklını çelmeye çalışan Milan’a gitme gibi niyeti olmadığı gibi takımını daha da güçlendirmenin planlarını yapmaya başladı.

Teknik patron özellikle başkan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin ile sürekli konuşarak ‘daha iyi nasıl oluruz’ ve ‘daha ileriye nasıl gideriz’ toplantıları yapıyor. Rijkaard, “Teknik direktörlük yaşantımda yeni bir sayfa açtım.

Dedikodu üretildi

Burada uzun yıllar kalacak gibi çalışıyorum. Galatasaray’a büyük başarılar kazanmak için ekibim ile birlikte geldim. Eğer ayrılmaya karar verirsem bunu ilk kez sizlerle paylaşırım. Bir yenilgi aldık bir çok dedikodu üretildi. Bir yenilgi ile yıkılacak bir takım değiliz” dedikten sonra ara transfer döneminde de bazı bölgeler için takviyeler istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü’nün gönderilmesini istediği oyuncuların başında Barış, S.Çalık, S.Kurtuluş, Alparslan ve E.Güngör bulunuyor.

Rijkaard, yönetimle yaptığı görüşmeler sonrasında kurmaylarıyla da görüşerek son maçlardaki düşüşün nedenlerini konuştu. Hollandalı çalıştırıcı özellikle sakat oyuncuların takıma geç katıldıkları konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve bunu en kısa sürede çözmeleri gerektiğini belirtti.

Özellikle defans bölgesine bir transfer yapılmasının şart olduğunu söyleyen Rijkaard, “Bizler Avrupa’da belirlediğimiz futbolcuları izlemeye başlayalım ve daha sonra Üstünel ile konuşarak isteğimizi iletelim. ” dedi.

Kadrolarının kalabalık gözüktüğünü belirten Hollandalı hoca, “Devre arasında bu sorunu mutlaka çözeceğiz. Ben de kadromda olan futbolcuların oynamasını isterim ve oynatmadığım veya istemediğim futbolcuyu kadromda tutmam. ” diyerek sözlerine son verdi.

Milliyet 

 



Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,522 µs