En Sıcak Konular

Tarık Akan'a coplu, biber gazlı saldırı

11 Ekim 2009 18:18 tsi
Tarık Akan'a coplu, biber gazlı saldırı Aktör Tarık Akan coplu, biber gazlı saldırıya uğradı. 'Cop, biber gazı' deyince hemen aklınıza 'polis' mi geldi? Öyle değil...

Tarık Akan Bakırköy'de trafikte tartıştığı bir genç tarafından biber gazlı, coplu saldırıya uğradı. Akan gençten şikayetçi olmadı.

Ünlü aktör Tarık Akan, geçtiğimiz perşembe akşamı Bakırköy Kennedy Caddesi üzerinde trafikte tartıştığı 20'li yaşlardaki bir gencin biber gazlı ve coplu saldırısına uğradı Beraberinde sevgilisi Acun Günay da olan Akan, karakolda gençle uzlaşarak, şikayetçi olmadı. Akan, Habertürk muhabirine "Olur böyle şeyler" demekle yetindi.

Tarık Akan geçtiğimiz Perşembe gecesi, sevgilisi Acun Günay ile Sahil Kennedy Caddesi üzerinde seyir halindeyken, 20 yaşlarında bir gencin kullandığı34 VF 4420 plakalı BMW marka araç hızla yol kenarındaki petrol istasyonundan çıkınca kaza tehlikesi atlattı. Bunun üzerine sevgilisinin kulladığı otomobilden inen sinema sanatçısı Akan, adı öğrenilemeyen genç ile tartışmaya başladı. Araçtan inen ve babasının polis olduğunu söyleyen genç ise Tarık Akan'ın gözüne biber gazı sıkıp, copla yüzüne vurmaya başladı. Aldığı darbeler üzerine yüzü kanayan ve sol kaşının üstü şişen Akan olay yerine polis ekiplerini çağırdı.

Tüm yaşananlar olay yerinden tesadüfen geçen Urfa'da yayın yapan bir televizyonun kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde Akan'ın kendisini darp eden gencin kullandığı otomobilin camındaki "Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi tanıtım kartı, Cevdet ATEŞ 34 VF 4420"yazılı kartonu polise teslim ettiği ve "Gözüme gaz sıkıyor ve Copla vuruyor. Cop var, bir de meclis arabasıymış. Meclis üyesi araç tanıtım kartı var" sözleri yer aldı. Yine aynı görüntülerde Akan'ın sevgilisi Acun Günay'ın da "Beni çok kötü sıkıştırdı benzinciden çıkarken. Aracı ben kullanıyordum. Tarık ona müdahale etti ve önünü kesti. Önünü kesince Tarık'a gaz sıktı ve copla saldırdı. 18 -20 yaşında bir çocuk. Araçta Meclis amblemi var. Polis, bunun polis arabası olduğunu söylüyor. Bu resmi bir arabaysa resmi olarak kullanılır. Cop vuruyor ve gaz sıkıyor gözüne. Polis arabası olduğunu söylüyorlar. Kim bu diyorum, oğlu diyor. Arabalarda birşey yok. Ama feci bir kural ihlali var. Yani bir yerden çıkıyor kural tanımıyor. Nasıl bir ülke burası ya" diyerek yaşadıklarına isyanı yer aldı.

Akan, polis ekibininotomobili aramadığını ileri sürerek şunları söyledi;
"Polisler burada ve arabayı aramıyorlar. İnanamıyorum ya! Tabi ki şikayetçi olacağım. Polis burada ve arabayı aramıyor. Arabada gaz var gözüme gaz sıktı ve arabayı aramıyorlar. Elinde gaz yüzüme sıktı. Siz arabayı aramıyorsunuz hala. Arabanın içindeki herşey kayboldu. Şu anda arabada var olanların hepsi yok oldu. Hala arabayı aramıyorsunuz. Arabayı arayın, suçlu kimse çıksın ortaya. Araba hala aranmadı. Aramıyorlar, anlamadım. Karakola geleceğim ama arabayı bir arayın. Adam polisin oğluyum diye duruyor. Komiser bey aracı arayacak mısınız. gazlar var mı?"

AKAN: "OLUR BÖYLE ŞEYLER"

Sahil yolunda yaşanan tartışmaların ardından polis, olayın taraflarını Ataköy Polis Merkezi'ne götürdü.Ancak taraflar burada uzlaşarak birbirinden şikayetçi olmadı.
Akan, dün kendisini telefonla arayan Habertürk muhabirine "Normal bir trafik tartışması, Oldu. Bitti zaten. Trafikte olur böyle şeyler" dedi.

haberturk



Bu haber 1,367 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,788 µs