En Sıcak Konular

Aslan'a Milan'dan çifte kanca...

11 Ekim 2009 14:07 tsi
Milan, G.Saray da ne varsa götürmeye çalışıyor. Frank Rijkaard'dan sonra Arda da transfer listesine girdi. İtalyanlar, Galatasaray’ı iyiden iyiye yakın markaja aldı...

Sarı-Kırmızılılar’ın Hollandalı çalıştırıcısı Rijkaard’ı takımlarının başına getirmek isteyen Milan yönetiminin, Arda Turan’a da kancayı taktığı ortaya çıktı.

İngiltere’den Manchester City ve Arsenal gibi dev kulüplerin transfer listesinde yer alan yıldız futbolcuyu gizlice izlettikleri belirlenen İtalyan kulübü temsilcilerinin, Rijkaard’la birlikte Arda’yı da alarak ‘bir taşla iki kuş birden vurma’ hesabı yaptıkları ortaya çıktı.

-TABAN 15 MİLYON EURO-

Galatasaray’dan devre arasında koparmak istedikleri Hollandalı hocanın yanında Arda’yı da götürmek isteyen İtalyanlar, böylece takımlarını hem teknik adam bazında hemde yıldız bir oyuncu transferiyle güçlendirmeyi planlıyor. Rijkaard’ın İtalya’daki yakın dostlarına “Büyük bir yetenek” diye bahsettiği geç oyuncu hakkındaki övgü dolu sözlerini duyan ve tecrübeli teknik adamın yanında Arda’yı da takımlarına kazandırmak isteyen İtalyanlar, ellerini çabuk tutmak istiyor. Milan’ın bu yüzden de Ocak ayını beklemeden şimdiden harekete geçmeye hazırlandığı ve G.Saray’a resmi teklifle gelerek yıldız oyuncu için bonservis bedelinin belirlenmesini isteyeceği ifade edildi. Sezon başında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 15 milyon euroluk teklifiyle fiyatı oldukça yükselen Arda için aynı miktarlarda bir rakamın verilip verilmeyeceği ise soru işareti olarak duruyor. Milan, Galatasaray’dan daha önce de 5 milyon euroya Ümit Davala’yı transfer etmişti.

‘Sakın bırakmayın’
Galatasaraylı taraftarlar, Milan’ın peşinde olduğu Hollandalı çalıştırıcıları Frank Rijkaard’ın bırakılmaması için yönetime çağrıda bulundu. Kulübü e-mail yağmuruna tutan Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı teknik adamın bırakılmasını istemediklerini dile getirerek “Rijkaard’ı seviyoruz. Ne pahasına olursa olsun onun takımda kalmasını istiyoruz” mesajı verdi.

Kafasını dinliyor
Milan’dan aldığı teklif üzerine Sarı-Kırmızılı takımdaki görevine devam edip etmeme konusunda kritik karar aşamasında olan Frank Rijkaard, oyuncularına verdiği 2 günlük izinde kendisi de kafasını dinlemeye çalışıyor. İstanbul’da yaşadığı sevgilisi ile birlikte küçük bir tatil fırsatı yakalayan Hollandalı teknik adamın, cep telefonunu da kapatarak ortalıktan kaybolduğu öğrenildi.

haberturk



Bu haber 562 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,989 µs