En Sıcak Konular

Bahçeli'den teşkilatına genelge

0 0 0000 00:00 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hükümetin sonu olacak genel seçim tarihi yaklaştıkça MHP üzerindeki oyunlar artmakta, partimize ve milliyetçilere karşı yoğun bir karalama, saptırma ve yönlendirme kampanyasına şahit olunmaktadır" dedi.

      MHP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Devlet Bahçeli, partisinin il ve ilçe başkanlıklarına bir genelge gönderdi.
      Genelgesinde, seçim sürecinin başladığını belirten Bahçeli, "küresel güçlerin AKP iktidarını ayakta tutmaya yönelik oyunlarının giderek tırmandığı bir dönemin yaşandığını" vurguladı. "AKP’nin, Türkiye’ye hasım bütün güçlerle iş birliği yaptığını" iddia eden Bahçeli, şunları kaydetti:
      "Dışta ve içte yaşadığımız olumsuzluklar ve eşiğinde bulunduğumuz buhranın yegane çıkış noktası onurlu, kararlı ve milli politikalar izleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarıdır.
      Partimiz, aziz milletimizin yegane umudu olarak yükselmekte ve ülkemizin onurlu geleceğine damga vurmak üzere harekete geçmiş bulunmaktadır." Türk milletinin, milli bir diriliş göstererek milliyetçiliğe ve onun tek adresi olan MHP’ye yöneldiğini ifade eden Bahçeli, toplumun kucaklamaya başladığı milliyetçilik ruhunun, milletin üzerindeki oyunları bozacak çok önemli stratejik gelişmelere neden olacağını kaydetti.
     
     KARANLIK SOKAKLAR
      Daha önceki yıllarda milliyetçi ve ülkücülerin, Türkiye’nin sürüklenmeye çalışıldığı kavgalara taraf ve alet olmadığını, karanlık sokaklardan uzak durarak Türkiye’yi küresel senaryolardan koruduğunu savunan Bahçeli, şu görüşlere yer verdi:
      "MHP, bu süreç içinde, yüreğinde millet sevgisi olan her vatanseverin maceradan, demokrasi dışı eylemlerden uzak, vatana huzur içinde hizmet edebileceği en emin sığınak olduğunu göstermiştir.
      Tüm eleştiri, itham ve dedikodulara rağmen, vakur, olgun ve kararlı duruşunu muhafaza eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasetinde ne kadar haklı olduğu bugün daha iyi anlaşılmaktadır.
      Hükümetin sonu olacak genel seçim tarihi yaklaştıkça Milliyetçi Hareket Partisi üzerindeki oyunlar artmakta, partimize ve milliyetçilere karşı yoğun bir karalama, saptırma ve yönlendirme kampanyasına şahit olunmaktadır. Maksatları, geçmişleri ve sabıkaları Türk milleti tarafından çok iyi bilinen ihanet cephesi, Türk milleti ve devleti ile hesaplaşmak için Milliyetçi Hareket Partisi karşısında saflarını sıklaştırmıştır."
     
     PARTİLİLERE UYARILAR
      Önemli gelişmelere açık, gerilimlerle dolu bir yeni siyasi ortamın yaklaştığını belirten Bahçeli, partililere şu uyarılarda bulundu:
      "-Geçmişte partimizde siyaset yapmış ancak bugün davamızla ilişkisini keserek başka siyasal hareketlere ve maksatlara yönelmiş bazı şahısların, medya kanallarını kullanarak milliyetçilik ve ülkücülük adına yaptıkları açıklama ve eylemlere asla itibar edilmeyecek, yoğun bir bilgilendirme ile bu mihrakların çabaları etkisizleştirilecektir.
      -Kararlaştırılmış işaret, slogan, marş, sembol ve kavramlar dışında materyal kullanılmayacak, milliyetçiliği ve ülkücülüğü çağrışım yaptıracak aldatıcı işaret ve hilelere dikkat edilecektir.
      -Her suçun doğal faili olarak milliyetçilerin işaret edilmeye çalışıldığı bu hassas ortamda gerilim ve çatışmadan uzak durulacaktır.
      -Türk milliyetçilerinin aklını ve gönlünü çelebilecek sinsi ve maksatlı karalama kampanyalarına ve bilgi kirliliğine karşı dikkat edilecek, parti mensuplarımız uyarılacaktır.
      -MHP’nin önünü kesmek için düzmece anket ve yoklamalar ile partililerimizin mücadele heyecanını kırabilecek çabalara karşı duyarlı olunacak, milletimiz ve partililer bilgilendirilecektir.
      -İç ve dış menfaat gruplarının milliyetçilik karşıtı karalama kampanyalarını etkisiz kılmak için milliyetçiliğimiz ve partimizin temel görüşleri en yalın, samimi ve kucaklayıcı yönüyle milletimize anlatılacaktır.
      -Milliyetçileri ve ülkücüleri marjinal ve itici göstermek ve milliyetçiliği tartışma ortamına çekmek için ortaya atılacak bulanık fikirler ve tuzaklara dikkat edilecek, bağımsızlığımızı sağlayan, cumhuriyetimizi kuran, milli birliğimizi tamamlayan Türk milliyetçiliğinin savunuculuğu yapılacaktır.
      -Milliyetçiliği istismara yönelen mihrakların Türk milliyetçiliğinin sembol, marş ve değerlerini kullanarak kavram ve fikir kargaşasına neden olmamaları için dikkatli ve hazırlıklı olunacaktır." Partisinin, hiçbir dayatma, tuzak ve senaryoya aldırmadan yalnızca büyük Türk milletinin yükselişi yolunda yürümeye kararlı olduğunu vurgulayan Bahçeli,milliyetçilerin, "millet vicdanında bir çığ gibi büyüyen milli gücün" önünde hiç bir engelin durmasına izin vermeyeceğini kaydetti.
milliyet



Bu haber 364 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,468 µs