En Sıcak Konular

Yolcu treni kamyona çarptı: 3 ölü

8 Ekim 2009 14:28 tsi
Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, yolcu treni hemzemin geçitte kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre sürüklenen kamyonda bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Kayseri-Sivas demiryolunun 25. kilometresinde Yeşilyurt köyü yakınlarında meydana geldi. Kayseri'de et marketi bulunan Mehmet Al, yanında çalışan Ramiz Canpınar ve kimliği belirlenemeyen bir işçisiyle birlikte inşaatı devam eden besi çiftliğini kontrol etmek için 38 AL 998 plakalı kamyonetiyle Yeşilyurt'a doğru hareket etti. Yeşilyurt köyü yakınlarında, görüş mesafesi dar olan hemzemin geçide girdiği sırada, makinist Galip Taşdemir'in 41001 sefer sayılı Ankara-Erzincan yolcu trenini fark etmedi. Normal seyrini sürdüren yolcu treni frene basmasına rağmen kamyona çarpmaktan kurtulamadı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen kamyonet 30 metre sürüklendikten sonra tren yolu kenarındaki tarlaya devrildi. Yolcu treni ise yaklaşık 200 metre sonra durabildi.

Kaza sonrası kamyonetin içinde sıkışan Mehmet Al ile Ramiz Canpınar ve kimliği belirlenemeyen işçi feci şekilde can verdi. Yoldan geçerken kazayı fark eden vatandaşlar, 112 acil servise ve itfaiyeye haber verdi. Kazayı haber alıp olay yerine gelen Mehmet Al'ın çocukları Necip ve Şevket sinir krizleri geçirdi. Babalarının yüzünü son kez görmek isteyen kardeşlere, jandarma müdahale etmesine rağmen engel olamadı. Son kez babalarının yüzünü gören kardeşler, ambulansın içinde fenalık geçirdi.

Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından ambulansla Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi morguna kaldırıldı. (CİHAN) 



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,638 µs