En Sıcak Konular

Vahşetin arkasından iki kardeş çıktı

6 Ekim 2009 18:47 tsi
İSTANBUL Arnavutköy’de ateşe verilen evin enkazından 4 kişinin cesedinin çıktığı vahşetin sır perdesi aralandı.

Jandarma, evin sahibi Ahmet Sokollu’nun ilişki yaşadığı Fatma K.’nın oğullları 17 yaşındaki Ramazan K. ile 21 yaşındaki Orhan K.’yı gözaltına aldı. İki kardeş ifadelerinde cinayetleri annelerinin Ahmet Sokollu ile uzun süre ilişki yaşadığını öğrenmeleri üzerine işlediklerini söyledi.

Saat 11.00 sıralarında cinayetlerin işlendiği tek katlı eve getirilen iki kardeşe tatbikat yaptırıldı. İki kardeş savcıya cinayetleri nasıl işlediklerini anlattı. Jandarma ekipleri tatbikat sırasında mahalleliden şüphelilere gelebilecek tepkiler gözönüne alarak ev ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. İki kardeş tatbikattan sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevkedildi.

KOMŞULARI BULDU

Hadımköy, Hastane Mahallesi Bahar Sokak’ta felçli annesi Aliye Sokollu ile birlikte yaşayan Ahmet Sokollu (44), geçen Perşembe akşam saatlerinde devamlı içki içtiği arkadaşları Ramazan Özgönül (50) ve Atila Kabadayı (46) ile birlikte kirada oturdukları tek katlı eve gelmişti. Üç arkadaş gece geç saatlere kadar evde alkol alarak sohbet etmişti.

Mahallesi sakinleri Cuma günü saat 06.00’da Sokollu ailesine ait evden dumanlar yükseldiğini görünce, evin camını kırarak içeri girmişti. Yangın söndürüldükten sonra acı tablo ortaya çıkmıştı. Evin salonunda Ahmet Sokollu ve iki arkadaşının cesedi bulunmuştu. Yıllar önce Çanakkale’deki evlerinde sobadan sızan gaz yüzünden zehirlenerek felç geçirdiği için yatağa bağlı yaşayan Aliye Sokollu ise diğer odada ölü olarak bulunmuştu.

DELİLLERİ KARARTMAK İÇİN ATEŞE VERİLDİ

Jandarma, evin salonunda yerde yatar vaziyette bulunan Ahmet Sokollu, Ramazan Özgönül ve Atilla Kabadayı’nın vücudunda bıçak darbelerine rastlayınca olay yeri inceleme ekiplerine ve Cumhuriyet Savcılığı’na haber vermişti. Yatağında ölü olarak bulunan felçli Aliye Sokullu ise yangın sırasında dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği anlaşılmıştı. Savcı ve jandarma evin delilleri karartmak için ateşe verildiği söylemişti.



Bu haber 668 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,577 µs