En Sıcak Konular

Demirören'den istifa ile ilgili açıklama

5 Ekim 2009 15:43 tsi
Tribünlerden yükselen "Yeter Temirören yeter" "Yönetim istifa" seslerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören'den yanıt geldi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son maçta tribünlerden yükselen öfke dolu protestolara yanıt verdi...

"Ben bu kulübün başkanıyım. Yanlışlarımız da olmuştur. Ama bu saldırıları hak etmedik. Eğer bağıranlar kongre üyesiyse, gelir oy kullanırlar...”

BANA EŞİMİN YANINDA YAPILANLARA PABUÇ BIRAKMAM

“Bana eşimin yanında bunları yapanlara pabuç bırakmayacağım. İstedikleri kadar bağırsınlar. Gideceksem kongreyle giderim, böyle gitmem...”


İnönü cumartesi gecesi tarihi bir geceye tanıklık etmişti... Tribünlerde tansiyon yüksekti, öfke sel olup taştı.. Taraftarlar arasındaki gerginlikler yumruklaşmalara kadar vardı. "Yeter Demirören yeter" "Yönetim istifa" sesleri yükseldi. Yıldırım Demirören’e yönelik tepki 1-0’lık galibiyeti bile gölgede bıraktı.

Habertürk'ün haberine göre Türk futbolunda belki de ilk kez kendi stadından güvenlik kordonu arasında çıkabilen Demirören, maç sonrası ailesiyle birlikte evine kapandı. Sabahında da yöneticileri arayarak “Bunları kafanıza takmayın ve üzülmeyin” dedi.

"OLAĞANÜSTÜ DEVRİ KAPANMALI"

İşte Demirören'in protestoların ardından söyledikleri: “Bana eşimin yanında bunları yaşatanlara pabuç bırakmayacağım. İstedikleri kadar bağırsınlar. Ben bu kulübün başkanıyım. Yanlışlarımız da hatalarımız da olmuştur. Buna rağmen bu saldırıları hak etmedim. Yine söylüyorum. Eğer bu bağıranlar kongre üyesiyse, beni istemiyorlarsa kongrede karşı oy atarlar. Kongreyle geldim, gideceksem de kongreyle giderim. Bu şekilde gitmem. Beşiktaş’ta olağanüstü kongre devri artık kapanmalı.”


YALÇIN KARADENİZ: İÇ SAVAŞ GİBİYDİ

Denizlispor maçında tribünlerin yıllar sonra bu denli bölünmesi, camiayı da derinden yaraladı. Divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, 60 yıldır Beşiktaş’ta böyle bir olayın yaşanmadığını belirterek şöyle dedi:

“Yıllardır bu kulübün içindeyim. İnsanların birbirlerini kovaladığına ilk kez şahit oluyorum. Adeta iç savaş gibiydi. Beşiktaşlı, Beşiktaşlı’yı kovalıyor. Durumun vahameti ortada. Önemli olan bu duruma niye geldiğimizdir. Düşünün, takımını desteklemek isteyenler engellendi. Protesto doğal ve demokratik bir hak. Ama bunun da bir sınırı var. Maç biter, yönetimi protesto edersiniz. Ama maç bitinceye kadar takıma destek olursunuz. Bağırmakla, çağırmakla yönetim değişmez. Bundan sonra başkan adayı bulamayız. Yönetimden memnun olmayanlar zaten gereğini yapar, yeni çıkacak adayı destekler. Şurada kongreye 3-4 ay kaldı. Sabretsinler ama takımı desteklesinler. Ben hem protesto edenleri hem de protestoculara saldıranları kınıyorum. ‘Rüzgar eken fırtına biçer’ diye bir laf vardır. Anlayan anlar.”

 



Bu haber 466 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,644 µs