En Sıcak Konular

'Bahçeli'yi MHPden kovacağım'

4 Ekim 2009 17:20 tsi
MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, genel başkanı olduğu takdirde Devlet Bahçeli'yi kovacağını, Meclis'te 367 milletvekili sayısına ulaştığı zaman da Apo'yu Diyarbakır'da asacağını söyledi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen mitingde Bahçeli'nin ip atmasına da göndermede bulunan Yılmaz, "Ortada bir ip var. Bahçeli Erdoğan'a, Erdoğan da Bahçeli'ye atıyor. Bu ipi bölücübaşı, bebek katili Apo'nun boynuna geçirecek cesareti bulamıyorlar. Siz bana 367'yi verin, ben o ipi Diyarbakır'ın orta yerinde Apo'nun boğazına geçireceğime, namusum üzerine söz veriyorum." dedi.

Konuşmasında Başbakan'ı ve Bahçeli'yi İsrail'e hizmet etmekle suçlayan Yılmaz, "Kürt açılımı ile PKK'ya destek veriyorlar. Ermeni sınırını açmakla büyük Ermenistan projesini gerçekleştirmeye can atıyorlar ve başta mayın temizleme ihalesi olmak üzere bütün ihaleleri İsrail'e vererek, onu kalkındırıyorlar. Peki Türkü düşünen var mı? Yok. Ben de bütün bunlara karşı Türk açılımını başlattım." diye konuştu.

Yılmaz'ın mitinginde kısa süreli gerginlik yaşandı. Katılımın yoğun olduğu mitinge Gebze Ülkü Ocağı Başkanı Haluk Turgut'un da aralarında bulunduğu kalabalık bir grubun protestosu damgasını vurdu.
 
Miting alanına giren grup Ahmet Reyiz Yılmaz'ın konuşmasını sloganlarla keserek yürüyüşe geçmek istedi.
"Devletin başına Devlet gelecek" ve "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları atan grup, bir süre miting alanında kaldıktan sonra Gebze Yeniçarşı'da yürüyüşe geçti. Grup, Çevik Kuvvet ekiplerinin gözetiminde herhangi bir taşkınlık yapmadan yürüyüşünü tamamladı.
 
Öte yandan, Yılmaz'ı dinlemeye gelenler ise mitingi protesto eden gruba tekbir sesleriyle karşılık verdi. İki grup arasında karşılıklı süren slogan yarışını gören bazı vatandaşlar ise olay çıkar endişesiyle miting alanını terk etti.
 
Protesto karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Yılmaz, daha sonra konuşmasına devam etti.

cihan



Bu haber 799 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,022 µs