En Sıcak Konular

Türkiye'nin tapusuna birlikte sahip çıkacağız

3 Ekim 2009 19:40 tsi
Türkiye'nin tapusuna birlikte sahip çıkacağız Baykal: Türkiye'nin tapusuna birlikte sahibiz, o tapuyu birlikte koruyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, "Türkiye'deki 72 milyon olarak Türkiye'nin tapusuna birlikte sahibiz. O tapuyu birlikte koruyacağız." dedi. Baykal, tehlikenin farkında olduklarını ve bu konudaki tutumlarını değiştirmeyeceklerini söyledi.

Bir dizi açılış için Bursa'da bulunan Deniz Baykal, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Güler'i makamında ziyaret etti. Daha sonra Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışını yapan Baykal, burada halka hitap etti. Gündeminde 'demokratik açılım' konusu olan Baykal, bu konuda hükümetin ülkeyi bölünmeye götürdüğünü iddia etti.

CHP olarak parti programlarında bulunan 'Halkı ezdirmeyeceğiz, ülkeyi soydurmayacağız, Türkiye'yi böldürmeyeceğiz' sloganı çerçevesinde hareket ettiklerini vurgulayan Baykal, şöyle devam etti: "Bunu hep beraber yapacağız. Diyarbakırlısı, Hakkârilisi, Bursalısı, İzmirlisi, Hataylısı hep beraber yapacağız. Türkiye'deki 72 milyon Türkiye'nin tapusuna birlikte sahibiz. O tapuyu birlikte koruyacağız. Merak etmeyin gidişin farkındayız. Tehlikenin farkındayız. Çok önceden gördük. Tutumumuzu bundan sonrada alacağız. Hiç merak etmeyin, Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü kimseye bozdurmayacağız."

BAYKAL KONUŞURKEN İKİ KADIN TARTIŞTI

Bu arada, Baykal'ı dinleyen kalabalık arasında bulunan iki kadın arasında tartışma yaşandı. İsimleri öğrenilemeyen kadınlardan birinin 'Tayyip Erdoğan'la yer değiştirdiniz' demesi üzerine diğer kadın tepki gösterdi. Gerginleşen ortamı partililer sakinleştirmeye çalıştı. Her iki kadını da susturan partililer, Baykal'ın konuşmasının bölünmemesini istedi.

Konuşmasının ardından Sosyal Yaşam Merkezi'ni gezen Baykal, daha sonra geldiği Yenişehir Havaalanı'ndan uçakla Ankara'ya hareket etti.

Cihan



Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,439 µs