En Sıcak Konular

Profesöre dayak

3 Ekim 2009 12:24 tsi
Bursa'da Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde öğretim üyesi 49 yaşındaki Prof.Dr. Rasim Okursoy, ailesinin sahibi olduğu kafeterya önüne trafo kurulmasına engel olduğu için dövüldü.

Prof.Dr. Okursoy, kendisine saldıran kişinin kafeterya yanında sağlık merkezi açmak isteyen şirketin bir çalışanı olduğunu sandığını söyledi.

Uludağ Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Rasim Okursoy, Mudanya yolu üzerinde bulunan ve ailesinin sahibi olduğu kafeteryada saldırıya uğradı. Burnunda kırık, vücudunda dayak izleri olan Prof.Dr. Okursoy’un beyin tomografisi çekildi.

Eşi de aynı üniversitede görevli Prof.Dr. Rasim Okursoy, olayla ilgili şunları söyledi:
“Mudanya ilçe yolunda kafeterya açtık. Buranın bahçe işleriyle uğraşıyorum. Yanımızda sağlık merkezi kurmak isteyen kardeşlere yüksek gerilim taşıyan hattan elektrik çekip kullanabilmek için işyerimizin yanına trafo kurmak istedi. Ben de elektrik kurumunun izni olmadığı takdirde buna müsaade edemeyeceğimi söyledim. Buna rağmen direkleri dikip, trafoyu kurmaya başladılar. Gidip TEDAŞ'a şikayet ettim. Şikayet sonrası tehdit almaya başladım. Bugün kafeteryada dururken gelen bir kişi, boğazıma bıçak dayayıp ‘Bizim ekmeğimizle nasıl oynarsın' diyerek bana saldırıp yumruk attı. Yaralandım. Onun şirkete çalışan bir kişi olduğu söylendi. Zanlının bulunmasını, varsa kendisini azmettirenlerinde tespit edilip cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Rasim Okursoy'un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Jandarma Prof.Dr. Okursoy'u dövüp hastanelik eden kişinin kimliğini araştırıyor.



Bu haber 916 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,412 µs