En Sıcak Konular

AKP'li vekilin pastanesine saldırı

2 Ekim 2009 15:47 tsi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın sahibi olduğu Bandırma İlçesi'ndeki pastaneye kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı sopalı saldırı düzenlendi.

Pastanenin camları kırılırken saldırı olduğunu Ankara'da öğrenen Öztaylan, “AK Parti veya Cemal Öztaylan'ı sevmeyenler yapmış olabilir. Ne diyeyim Allah ıslah etsin” dedi.

Bandırma'nın Sevgi Yolu üzerinde bulunan ve Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'a ait Öztaylan Pastanesi'ne, bu sabaha karşı henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunuldu. Saldırıda, pastanenin camları kırıldı, kapısı zarar gördü.
Sabah işyerine gelen personel tarafından fark edilen saldırıyla ilgili ihbar üzerine polis araştırma başlattı, çevredeki işletmelerin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

TBMM'nin açılış törenleri dolayısıyla Ankara'da bulunan Ak Parti Milletvekili Cemal Öztaylan, saldırı haberinin kendisine bu sabah saat 07.00'de haber verildiğini belirterek, “Söyleyecek kelime bulamıyorum. Ak Parti ve Cemal Öztaylan'ı sevmeyenler yapmış olabilir. Allah ıslah etsin” diye konuştu.

KONUŞMALARIYLA SÜREKLİ GÜNDEMDE KALDI

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, 2007 yılında Balıkesir Sanayi Odası'nda düzenlenen Odalar Borsalar Müşterek Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bir gazede çıkan eşlerinin başı kapalı olan milletvekilleri ile ilgili araştırmayı eleştirerek, “Efendim Balıkesir milletvekillerinin hangisinin karısının başı açık? Sana ne lan. İşiniz mi yok? Başka meseleniz mi yok?” demişti.

Geçen Mart ayında yapılan yerel seçimler öncesi partisinin Bandırma ilçe teşkilatınca düzenlenen törende söz alan Cemal Öztaylan, Ak Parti'den Bandırma Belediye Meclisi 1'inci sıra adayı olan, babası ve ağabeyi şehit olan Celil Karabıyık'ı, “Bu adam, sizin ve benim gibi hayvanların rahat yaşaması için babasını toprağa veren kişidir” diyerek tanıtmıştı.

Cemal Öztaylan'ın üniversite öğrencisi olan oğulları 22 yaşındaki Ali Taylan Öztaylan ile 21 yaşındaki Mustafa Aysan Öztaylan, Erdek'te geçtiğimiz Temmuz ayında bir oturdukları barda başlayan ve dışarı taşan kavgayı ayırmak isterken Onur Aygün tarafından bıçakla yaralanmışlardı.



Bu haber 776 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,972 µs