En Sıcak Konular

İlkokul öğrencisinin hazin ölümü

2 Ekim 2009 15:45 tsi
Fabrika kapısına sıkışan küçük Ramazan feci şekilde can verdi

Sancaktepe'de, yaklaşık 1 metre açıklığındaki fabrika kapısından içeri girip düşürdüğü su şişesini almak isteyen ilköğretim öğrencisi Ramazan Çelik (11), güvenlik görevlisinin kapattığı yüzlerce kilo ağırlığındaki kapıya sıkıştı. Ağır yaralanan küçük Ramazan, hastane yolunda can verdi. Fabrika önünde toplanan Çelik'in yakınlarının tepkisine karşı fabrika önünde polis önlem aldı. Güvenlik görevlisi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Emek Mahallesi Söğüt Sokak'ta meydana geldi. Turgut Aydın İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencisi Ramazan Çelik, okuldan çıkarak arkadaşlarıyla birlikte evlerinin yolunu tuttu. Okuldan yaklaşık 100 metre uzaklaşan Çelik'in elinde bulun su şişesi, bir fabrikanın açık bırakılan giriş kapısından içeri düşerek bahçeye doğru yuvarlandı. Kapı aralığından içeri girerek su şişesini almak isteyen küçük Ramazan, bir anda kapanan yüzlerce kilo ağırlığındaki demir kapının arasına sıkıştı. Arkadaşlarının bağırması üzerine kapı açılarak Ramazan Çelik, Sancaktepe'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ramazan Çelik, yolda hayatını kaybetti. Kapıyı kapattığı tespit edilen güvenlik görevlisi Turgut A. ise gözaltına alındı.

Bu arada, fabrika önüne gelen Ramazan Çelik'in yakınları, fabrika yetkililerine tepki gösterdi. Tepkinin dozunun artması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Olayı anlatan Ramazan Çelik'in arkadaşları, "Okuldan çıktık eve doğru giderken Ramazan'ın elindeki su şişesi kapı arasından içeri düştü. Arkadaşımız almak için uzandığı sırada kapı aniden kapandı ve sıkıştı. Daha sonra hastaneye kaldırıldı." diye konuştu.

Baba Abdi Çelik ise, fabrika yetkililerinden şikayetçi olduklarını söyledi. Baba Çelik, "Okul güzergahı olan bir yerde böyle bir fabrika olur mu? Buraya TIR'lar girip çıkıyor. Bu olayda ihmal var. Ayrıca, okul kapısını gösteren güvenlik kamerasının açısı değiştirilmiş." ifadelerini kullandı.

Ailenin avukatı İrfan Arasan da, "Olay adliyeye intikal etti, gerekli soruşturma yürütülüyor. Fabrika yetkililerinden şikayetçiyiz. Gerekli girişimlerde bulunacağız. Güvenlik kamerası kayıtları ve bilgisayar kasası savcılıkta." ifadelerini kullandı.

Cihan



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,752 µs