En Sıcak Konular

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

30 Eylül 2009 16:30 tsi
UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Moldova'nın Sheriff takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, grupta ilk galibiyetini almak istiyor. Kanarya'nın muhtemel 11'i: Serdal Kalaycı bildiriyor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Hollanda'nın Twente takımına karşı aldığı 2-1'lik mağlubiyetle grup mücadelesine kötü bir başlangıç yapan sarı-lacivertli ekibin, Moldova temsilcisi karşısındaki hedefi galibiyet.

Turkcell Süper Lig'de 7. haftanın ardından puan farkıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, liderliğin verdiği moralle Moldova deplasmanından kazanarak dönmek istiyor.

Yarınki maç öncesi Fenerbahçe (H) Grubu'nda puansız olarak son sırada bulunurken, Sheriff 1 puanla 3. sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertli ekibin rakibi, (H) Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Romanya temsilcisi Steaua Bükreş ile 0-0 berabere kalmıştı.

-MUHTEMEL 11-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Güiza, Dos Santos ve Gökhan'ın yokluğunda 11 kişilik kadrosunda mecburi değişiklikler yapacak.

Gökhan'ın yerine sağ bekte Önder'e şans vermesi beklenen Daum'un, orta alanın solu ve forvet hattında elinde farklı seçenekleri bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekibin, Sheriff maçında sahaya çıkması beklenen olası 11 şöyle:

Volkan Demirel, Önder, Bilica, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Cristian, Vederson (Uğur), Alex, Semih (Deivid)

Tiraspol'de Sheriff Stadı'nda yarın akşam TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Makedon hakem Alexander Stavrev yönetecek. Stavrev'in yardımcılıklarını Ljubomir Krstevski ve Marjan Kirovski yapacak. 6 hakem uygulamasının yapılacağı maçta ilave yardımcı hakemler ise Dimitar Meckarovski ve Goran Spirkoski olacak.

SAKATLIKLARI BULUNAN GÜİZA, DOS SANTOS VE GÖKHAN'IN YANI SIRA BEKİR VE DENİZ KADRODA YER ALMADI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda yarın deplasmanda Sheriff ile yapacağı maç için Moldova'nın başkenti Kişinev'e geldi.

Kulüp İkinci Başkanı Nihat Özdemir'in başkanlığını yaptığı, takımın yanı sıra bazı yöneticilerin yer aldığı sarı-lacivertli kafile, Kişinev Havalimanı'ndan konaklayacağı otele geçti.

Kafilede yer almayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu akşam veya yarın Kişinev'e geleceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekibi havalimanında karşılamaya 3 taraftar gelirken, bu taraftarlar futbolculara forma imzalattı.

Fenerbahçe'nin gelişini görüntülemek için Moldova basını da havalimanında yer aldı. Takımdan en çok ilgiyi Roberto Carlos gördü.

-19 KİŞİLİK KADRO-

Kişinev'e 19 kişilik bir kadroyla gelen Fenerbahçe kafilesinde, sakatlıkları nedeniyle Güiza, Dos Santos ve Gökhan'ın yanı sıra Bekir ve yer almadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, henüz tam olarak hazır olmadığı için genelde 18 kişilik kadronun dışında tuttuğu Özer'i, eksikleri de göz önünde bulundurarak, Sheriff maçının 18 kişilik kadrosuna dahil etti.

-TİRASPOL'DA ANTRENMAN YAPACAKLAR-

Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün Kişinev'e 80 kilometre uzaklıkta maçı oynayacağı Tiraspol kentindeki Sheriff Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Pridnistrovya özerk bölgesinin başkenti Tiraspol'a gidecek sarı-lacivertli ekibin antrenmanı öncesi teknik direktör Daum, maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

AA

 



Bu haber 682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,532 µs