büyük operasyon | " /> büyük operasyon | "/>

En Sıcak Konular

Doğan Grubu'nda büyük operasyon

28 Eylül 2009 10:12 tsi
Doğan Grubu'nda büyük operasyon Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in yerine Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu getiriliyor. Devecioğlu ise yerini Mehmet Tezkan'a bırakıyor.

Doğan Grubu'na ait iki gazetenin başındaki isimler değişiyor. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in yerine Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu getiriliyor. Devecioğlu ise yerini halen aynı gazetede köşe yazarlığı yapan Mehmet Tezkan'a bırakıyor.

Medyaradar'ın haberine göre, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, AK Parti muhalifliği nedeniyle Aydın Doğan'dan fırça yemiş ve bu konuda ayak diremesi üzerine ortadan kaybolmuştu. Önümüzdeki haftadan itibaren Doğan Medya Grubu'nda operasyon yapılacak. Operasyon kapsamında Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in yerine Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu getiriliyor. Devecioğlu'nun koltuğuna ise halen Vatan'da köşe yazarlığı yapan Mehmet Tezkan oturacak. Tezkan'ın geçmişinde Sabah Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve atv haber genel yayın yönetmenliği bulunuyor.

ERGİN HÜRRİYET'E GİDİYOR
Ergin, Hürriyet Gazetesi'ne transfer oluyor. Ve operasyonun en önemli halkası da burada başlıyor. Çünkü AK Parti'nin en çok şikayet ettiği ve "tasfiye edilecek yazarlar" listesi olarak Aydın Doğan'a verilen listede birinci sırada bulunduğu belirtilen Oktay Ekşi'nin yerine "başyazar" olacağı belirtiliyor.
Bir diğer operasyonda Referans'ta yapılacak. Halen Hürriyet Gazetesi'nin Ankara temsilciliğini yürüten ve adı daha önce Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği için geçen Enis Berberoğlu Eyüp Can'ın yerine Referans Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilecek.



Bu haber 919 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,436 µs