En Sıcak Konular

"Görevimin başındayım"

27 Eylül 2009 13:51 tsi
Sivasspor taraftarlarına şok yaşatmaya devam ederken teknik sorumlu Bülent Uygun, "Sonuna kadar görevimin başındayım" dedi.

Süper Lig'in 7'nci haftasında Büyükşehir Belediyespor'a İstanbul'da 1-0 yenilen Sivasspor, taraftarlarına şok yaşatırken teknik sorumlu Bülent Uygun, "Sonuna kadar görevimin başındayım" dedi.Geçen 2 yıl 3 büyüklerle birlikte zirve mücadelesi veren Sivasspor, bu sezon geride kalan 7 maçta bir türlü istediği sonuçları alamayarak galibiyete ve 3 puana hasret kaldı.Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle zor günler geçiren kırmızı beyazlı ekip, Trabzonspor, Fenerbahçe, Diyarbakırspor, Manisaspor ve Bursaspor'un ardından cumartesi günü de deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Rakibine son dakika golüyle 1-0 yenilerek bu sezon ligdeki 6'ncı mağlubiyetini alan Sivasspor, 7'nci hafta sonunda topladığı 1 puanla ligin dibine demir attı."BUNU AŞACAĞIZ""Bu kötü gidişler bizi yıldırmayacak" diyen Bülent Uygun, takımına ve futbolcularına sonuna kadar güvendiğini, bu durumdan en kısa zamanda kurtulacaklarını belirtirken şöyle konuştu:"Üzerimizdeki stresi atarak eski Sivasspor'u tekrar taraftarımıza izleteceğiz. Ben ve ekibim sonuna kadar takımımızın başındayız. Tek eksiğimiz galip gelemediğimiz için futbolcularımın strese girmesi. Bunu da bir şekilde aşacağız.

"LİGDE 126 GÜNDÜR GALİBİYETİ YOK

Bu sezon yaptığı 7 maçta 6 mağlubiyet alıp sadece Denizlispor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor, ligde galibiyeti unuttu. Ligdeki en son galibiyetini, geçen sezonun 33'üncü haftasında Gençlerbirliği'ne karşı seyircisi önünde 3-2'lik skorla elde eden Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 126 günde ligde yaptığı 8 maçta galibiyet alamadı. Kırmızı beyazlı ekip, 126 günlük bu süreçte ligde tek beraberliğini Denizlispor karşısında 1-1'le aldı.



Bu haber 581 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,008 µs