En Sıcak Konular

'Şükran Abla'nın sırrı çözüldü!

24 Eylül 2009 09:59 tsi
Baba Garipoğlu'nun sevgilisi Gülşah'ın adı Münevver'in günlüğüne de girdi.

Polisin ‘Şükran Abla’ kod ismiyle izlediği kişinin; Cem G.’nin babasının şirketinde çalışan ve aynı zamanda sevgilisi olduğu ileri sürülen Gülşah isimli kadın olduğu ortaya çıktı. Gülşah’ın adı, Münevver’in günlüklerinde geçmiş ve 30 Nisan’da Habertürk’e şu şekilde haber olmuştu: “Cem’in babası, annesini Gülşah ile aldatıyor”

MÜNEVVER Karabulut’un katil zanlısı Cem G.’yi takip eden polis; telefondinlemelerinde ve teknik takipte baba Mehmet Nida Garipoğlu’nun aşk ilişkisi yaşadığı bir kadının varlığına ulaştı. Polis, babanın olay gecesi aradığı telefonlardan birinin bu kadına ait olduğu şüphesi üzerine yoğunlaştı. İddiaya göre; Mehmet NidaGaripoğlu, Cem’in işlediği cinayetten haberdar olduktan sonra bir yandanoğlunu kaçırmak, diğer yandan da delilleri ortadan kaldırmak için evdeki kanizlerinin temizlenmesi için telefon trafiği yaptı. Babanın aradığı şirket telefonlarından birinin işte bu kadına ait olduğunu belirleyen polis, kadına ‘Şükran Abla’ kod ismini verdi. Soruşturma sürdüğü için, Habertürk de ilk gün duyurduğu bu çarpıcı bilgilerde, kadının adını Şükran olarak yazdı. Ancak baba Mehmet Nida Garipoğlu ile ‘yasak aşk’ ilişkisi olduğu tahmin edilen bu kadının gerçek adının Gülşah olduğu öğrenildi. Polisin kendisini takip ettiğini bildiği için telefon konuşmalarında “Konvoy halinde geliyoruz” ifadesini kullanan Gülşah’ın olay gecesinden itibaren Cem’in yerini bildiğinden şüphe ediliyor.

PARA TRAFİĞİ ONDA

Baba Süreyya Karabulut’un “Cinayetin arka bahçesi araştırılsın. Kızım Garipoğlu Ailesi’nin bir sırrını bildiği içinöldürüldü” feryadının üstüne giden Habertürk, Gülşah adlı kadına Münevver’in günlüğünde de ulaşmıştı. Münevver’in, günlüğüne 27 Ocak 2009 Salı günü yazdığı not, 30 Nisan tarihinde Habertürk’e haberolmuştu. Münevver günlüğüne şunları yazmıştı: “Cem ile annesi ve babası hakkında konuştuk. Cem’in babası, annesini Gülşah diye biriyle aldatıyor.” Öte yandan Gülşah adlı kadının, aynı zamanda Mehmet Nida Garipoğlu’nun sağ kolu gibi hareket ettiği, hem özel hem de şirket işleriyle ilgilendiği ve ailenin gizli bilgilerinesahip olduğu tespitlerinin yapıldığı ileri sürüldü.Gülşah adlı kadının, aynızamanda amca Hayyam Garipoğlu’nun para trafiğinde rol üstlendiği iddia ediliyor.
 



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,616 µs