En Sıcak Konular

Cinayeti kaydetiller

21 Eylül 2009 19:09 tsi
Münevver Karabulut cinayetinde iki aile arasında arabulucu olarak bilinen Cemil Baran, olayla ilgili yeni iddialarda bulundu.

Baran, yaptığı açıklamada, bir senaryo yazılarak bazı kişi ve kurumları kurtarma operasyonları yapıldığını belirtti.

"CİNAYETİ KAYDETTİLER"
Cinayeti tek kişinin değil, 6 kişinin işlediğini ileri süren Baran, "Olayda 2 bıçak, bir testere ve bir de büyük balta kullanıldı. Bu evde olay işlenirken, Biri Bizi Gözetliyor evindeki gibi 24 saat bir firma tarafından izleniyordu. Cinayet masası amiri, gözü kara müdürüm Hüseyin Çapkın ve vali; bu işleri ört bas etmeyin. Kim yanarsa yansın, gerçekleri açıklayın. Kamera ve güvenlik sistemleri yapan firmaya gidin. Münevver nasıl kesildi, evden kim taşıdı, Hayyam Garipoğlu ne zaman geldi hepsi görülecektir. Bu firma Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Fatih Garipoğlu'nundur. Cinayetle ilgili her şey bu firmadaki kasetlerde vardır" iddialarında bulundu.

"YENİ GÖZALTILAR BAŞLAYACAK"
Cemil Baran, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Yarın itibarıyla birinci dalga başlıyor. Hayyam, Kasım ve firmanın sahibi Fatih Garipoğlu, anne Muhterem Garipoğlu gözaltına alınacak. Emniyet'in içindeki çürük elmalar da yavaş yavaş gözaltına alınacak. Başbakan ve İçişleri Bakanına söylüyorum; Valim ve gözü kara emniyet müdürüm Hüseyin Çapkın'a da söylüyorum; eğer siz Ermenistan'da yakalanıp Türkiye'ye getirildiğini açıklamazsanız, eğer sizler de bu oyunun içine girerseniz, ayın 30'unda ben açıklayacağım. Bildiklerim var. Cem İstanbul'da yakalanmadı.

"KISKANÇLIK KRİZİ DEĞİL"
Kilit isim Ahmet ve ismi Şükran olan bir kadın var. Ahmet, şu an görevde olan yükset rütbeli birisidir. Emniyet ve askeriyeyi zan altında bırakmak istemiyorum. Çürük elmalar temizlenecek. Münevver'e diri diri işkence yapılırken, 3 derin, 29 küçük yara var. Çarpı işareti atılaraktan işkence yapıldı. Cem'in kıskançlık krizi değildir. Bunlar ailece sapıktır, bir kaç tanesi hariç. Münevver parçalanırken üstünde kıyafet yoktu. Olay olurken kimlerin geldiği kameralar tarafından kaydedilmiştir."



Bu haber 744 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,488 µs