En Sıcak Konular

Bayram sabahı vahşet!

20 Eylül 2009 14:48 tsi
Esenyurt'ta bayram namazından çıktıktan sonra marketlerini açan iki kardeş kurşunlanarak öldürüldü. Şahısların işsiz olan enişteleri tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Yenikent Mahallesi Atatürk Caddesi 799 sokak üzerinde bulunan Karahan Süpermarket'te meydana geldi. Bayram namazını kılan Bayram ve İlbay Karahan kardeşler ardından evlerinin altında bulunan marketi açtı. Bu sırada markete gelen bir şahıs Karahan kardeşleri başından vurarak öldürdü. Sabah markete gelen bir müşteri Karahan kardeşleri kanlar içinde yerde yatarken gördü. Hemen dışarı çıkarak yardım isteyen müşterinin Karahan kardeşlerin eniştesi Erkan Mendez'i kaçarken gördüğü iddia edildi. Muharrem ve İlbay Karahan kardeşler başlarına aldıkları kurşun darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından inceleme yapan polis ekipleri iki kardeşin kafalarından kurşunlanarak öldürüldüğünü belirledi. Karahan kardeşlerin aynı binada oturan akrabaları ve çevredekilerin silah sesi duymadıkları öğrenildi. Polis görgü tanığının ifadesi doğrultusunda enişte Erkan Mendez'i yakalamak için çalışma başlattı.

Olay yerine gelen Karahan kardeşlerin akrabaları ve şüphelinin Erkan Mendez'in karısı Sevilay Mendez sinir krizleri geçirdi. Erkan Mendez'in işsiz olduğu ve bir süre önce kayınbiraderlerinin bulunduğu binaya taşındığı öğrenildi. Şüpheli Erkan Mendez'in sürekli eşini dövdüğü iki gün önce de Karahan kardeşlerle tartıştığı iddia edildi.

Olay yerine kısa süre içinde çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri delileri inceledi. Savcının cesetler üzerindeki incelemesi ise devam ediyor.

cihan
 



Bu haber 732 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,759 µs