En Sıcak Konular

Erdoğan'dan sert sözler

18 Eylül 2009 15:24 tsi
Erdoğan'dan sert sözler 
Başbakan Erdoğan, MHP ve CHP'ye çok ağır yüklendi. Öyle sözler söyle di ki yine kavga çıkacak!

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da il başkanları için düzenlenen toplantıya katıldı. Erdoğan, toplantıda muhalefete çattı DTP'yi yerden yere vurdu. İşte Erdoğan'ın o sözleri;

- Biz bu tabloyu okuyoruz. 81 vilayetin 80'nin den milletvekili çıkarmış bir partiyiz biz. Çünkü biz 72 milyon vatan evladının hepsini seviyoruz, kucaklıyoruz farkımız bu.

-Kendilerine sorduğunda hepsi biz eskiyoruz diyor. Siz oralara hiç gittiniz mi oraların köylerine hiç gittiniz mi? Sorsan Şemdinli neresi diye sanırım Ankara'nın bir yerini gösterir.

- Onlara sorsanız Ankara neresi diye büyük ihtimal Türkiye'dir derler. Ama bunu bilmezler.

- Ben Şemdinli'ye gittiğimde suyu yoktu. Hastanesi yoktu ama şimdi oralarda iki tane lüks hastane var. Gittim açılışlarını yaptım. Ama onların haberi yok.

- Efendim örgüt şunu yapıyor, bunu yapıyor. Yapıyorsa yapıyor bizim derdimiz kime rağmen olursa olsun orada hizme vermek. Beni orada hiç ilgilendirmiyor orada benim vatandaşım varsa oraya hizmet götüreceğim.

- Vatandaşa hizmet yapıyorsun terör örgütü mütahidin 10 tane aracını yakıyor. Sonra da bölgenin hakkını savunuyorum diyor. Sen kimin hakkını savnuyorsun?

- Eğer Patnos'ta özel sınıflarda teknoloji eğitimi veriyorsan, o zaman bu hükümet sizi ileriye götürüyor demektir. Bunları oralara gittiğinizde anlatacaksınız. Bakın su, mermerin aynı noktasına damlasın onu deler. 180 kere de olsa antalacağız. Siyasetçi olarak bizim görevimiz anlatmak.

- Bzim omuzlarımızda çok büyük yük var. Herkes kulaklarını tıkayabilir ama AK Parti kulaklarını tıkayamaz. Herkes gözlerini kapatabilir ama AK Parti kapatamaz. Ak Parti kör, sağır ve dilsiz gibi davranamaz.

- İşte Polatlı kutlamalarına gittiğimizde, orada şehit evine gittik. Ne mütevekkil kardeşler. Şehadetinden bir kaç gün önce diyor ki "Anneciğim Başbakanımız bu işi çözecek"... İşte bizim sorumluluğumuzu artıran bu arkadaşlar. Bu nedenle biz bu işi hafife alamayız.

 



Bu haber 840 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,679 µs