En Sıcak Konular

İşte Cem Garipoğlu'nu çıldırtan mesajlar

18 Eylül 2009 10:01 tsi
Cem Garipoğlu'nun 'görünce cinnet geçirdim' dediği mesajlar...

Cem Garipoğlu teslim oldu. Münevver Karabulut'u "kıskançlık" nedeniyle öldürdüğünü söyledi. 7 ay boyunca saklandığı evde her sabah Mesut Yar'ı izlediğini söyleyen Garipoğlu "Münevver'in ailesine çok üzüldüm" de dedi.

Ancak teslim edildiğinde polislerle sohbet eden katil zanlısı, sürekli ağlıyor ve titriyordu. Sinir krizleri de geçiren Cem Garipoğlu’nun polise şunları anlattığı öğrenildi: “Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık bir olaydı. Keşke onu geri getirebilsem.”

Anneme ‘Bizi yalnız bırak’ dedim

“Olay günü Münevver Karabulut’u okuldan almadan önce Bahçeşehir’deki evimizde bulunan annemi aradım. ’Kız arkadaşımla geliyorum. Evden ayrıl, bizi yalnız bırak’ dedim.”

Önce ‘Teğmeni tanımıyorum’ dedi

Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyleyen Cem Garipoğlu’nun detaylara girmediği öğrenildi. Garipoğlu, polisin Münevver’in mesajlaştığı ortaya çıkan Teğmen C.Y.C.’yi kast ederek, “Kıskançlığının nedeni teğmenin mesajlarını görmen mi?” şeklindeki soruya ise “Onlardan haberim yok” diye cevap verdi.

Alkol almıştım, öfkeye kapıldım

Garipoğlu, cinayeti işlediği sırada alkollü olduğunu da söyledi. Polisin cinayeti neden hunharca işlediğini, Münevver’in kafasını neden kestiğini sorması üzerine de “Bir anlık öfkeyle gelişen olay sonrası paniğe kapılıp korktuğu, önce cesedi valize yerleştirmek istediğini ancak sığmaması üzerine cesedi parçalamak zorunda kaldığı” cevabını verdi.

Münevver’in ailesine çok üzüldüm

Her sabah Star TV’de Mesut Yar’ın programını izlediğini anlatan Garipoğlu’nun, ”Her sabah gazeteleri okuduğu için izliyordum. Böylelikle gündemi takip edebiliyordum. Münevver’in ailesine gerçekten çok üzüldüm. Yakalanmamak için hiçbir iletişim aracı kullanmadım. Öldürüleceğimden korktuğum için teslim olmadım“ dediği öğrenildi.

Mesajları görünce cinnet geçirdim

Cem Garipoğlu, psikolog ve pedagogların da bulunduğu 4 kişilik sosyal hizmetler uzmanı eşliğinde de savcıya ifade verdi. Garipoğlu’nun savcıdaki ifadesinde Münevver Karabulut’un cep telefonunda gördüğü, ancak kimin gönderdiğini bilmediği mesajlar nedeniyle kavga çıktığını, kavganın büyümesi üzerine cinnet getirdiğini ve cinayeti bu sırada işlediğini söylediği öğrenildi. Bu mesajların Ankara’da görevli teğmene ait olduğu, ancak Cem Garipoğlu’nun bu kişinin teğmen olduğunu bilmediği belirtildi.

CİNAYETE NEDEN OLAN MESAJLAR 

Münevver Karabulut’un cesedinin bulunduğu gün bir cep telefonu numarasına 8 kez mesaj gönderdiği ortaya çıkmıştı. İddiaya göre Münevver Karabulut, İstanbul’a gelen teğmen C.Y.C.’ye ”Bir kahve içelim mi?“ diye mesaj attı. Münevver de bu mesaja “Geleceğimi sanmıyorum” diye cevap verdi. Telefon numarası Ankara’da görevli teğmen C.Y.C’ye ait çıkarken, baba Süreyya Karabulut, kızının C.Y.C ile Ayvalık Sarımsaklı’dan arkadaş olduğunu ve kendisinin bunu bildiğini söylemişti.

bugün



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,743 µs