En Sıcak Konular

Bakan, vatandaşların arasında iftar sırasına girdi

17 Eylül 2009 12:19 tsi
Bakan, vatandaşların arasında iftar sırasına girdi Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, gittiği Denizli'de vatandaşlarla birlikte sıraya geçerek belediye tarafından kurulan iftar çadırından yemek aldı.

İncelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye giden Devlet Bakanı Kavaf, Denizli Belediyesince Ulu Cami yanında kurulan iftar çadırında yemek yedi. Vatandaşlarla sıraya giren Bakan Kavaf, sırası gelince yemeğini aldı. Kavaf, daha sonra iftar çadırında oturan annesi Gülseren Bostancı'nın yanına giderek iftar yaptı. Devlet Bakanı Kavaf, gazetecilerin sorusu üzerine, Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin ruhuna uygun hareket etmeye çalıştığını belirtti. Vatandaşların da yemek yemek için sıra beklediğini ifade eden Kavaf, protokoldeki insanların önce servis almasının bu işin ruhuna aykırı olduğunu söyledi. Sadece görev ve sorumlulukları farklı ''sıradan bir vatandaş'' olduğunu dile getiren Kavaf, sıraya girip yemeğini almasının en doğru davranış olduğunu belirtti. Bakan Kavaf'ın sıra beklerken vatandaşlarla sohbet ettiği ve vatandaşların Kadir gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladığı gözlendi. Kavaf'a Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Salih Erdoğan ve diğer yetkililer eşlik etti.

HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
İftarın ardından Denizli Huzurevi'ni ziyaret eden Devlet Bakanı Kavaf'ı yaşlılar ve yetiştirme yurdunda kalan bazı çocuklar karşıladı. Bakan Kavaf, yaşlılarla sohbet ederek Kadir gecelerini kutladı. İnsanların hayatlarının bebeklik ve yaşlılık evrelerinde mutlaka desteğe ihtiyaç duyduğunu dile getiren Kavaf, ''İşte sosyal devlet olma anlayışı, bu iki dönemde kendini gösterir. Yaşlılık engellenemez, geciktirilemez. Ancak insanın hayatının bu dönemini sağlıklı, gönül huzuru içinde daha rahat ve huzurlu geçirmesi sağlanabilir. Bu kendi gayreti artı sosyal devlet olmanın getirdiği birtakım imkanlarla sağlanabilir'' diye konuştu. Daha sonra yaşlılarla Beşiktaş-Manchester United arasındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını da bir süre izleyen Kavaf'ın, yetiştirme yurdunda kalan 4 yaşındaki Efe'yi kucağına aldığı ve ikram edilen yiyeceklerden küçük çocuğa da yedirdiği görüldü. Bakan Kavaf huzurevinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye her gittiğinde ziyaret ettiği Güldane Yaşin'in elini öpüp bir süre sohbet etti.



Bu haber 399 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,639 µs