En Sıcak Konular

Cem Garipoğlu hakkında flaş gelişme

17 Eylül 2009 10:45 tsi
Cem Garipoğlu, Gülhane Çocuk Mahkemesi'ne götürülüyor. Garipoğlu şu siralarda "bazı işlemler için" mahkeme öncesi hastaneye götürülüyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yedi saat tutulan Cem Garipoğlu, hakkındaki gıyabi tutuklama kararı yüzünden sorgulanmadı. Polislerin sorularına cevap vermeyen Cem Garipoğlu sık sık su istedi. Cem Garipoğlu, 18 yaşından küçük olduğu için Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Resmi olarak ifadesi alınmayan Cem Garipoğlu, polisle yaptığı sohbet sırasında "Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık bir olaydı" dedi. Cem Garipoğlu, "Hiç yurtdışına çıkmadım. Hep İstanbul ve çevresindeki illerdeydim" diye konuştu.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Cinayetin ardından 197 gün sonra teslim olan Cem Garipoğlu Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'nden yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarıldı. Çelik yelek ve polis yeleği giydirilen Cem Garipoğlu, polisin aldığı tedbirler içinde araca bindirildi. Bu sırada şube önünde toplanan çok sayıda vatandaş Garipoğlu'na tepki gösterdi. Garipoğlu'nu yuhalayan ve ıslıklarla protesto eden vatandaşlar arasında bazıları zanlının bulunduğu araca saldırdı.

Çok sayıda polis eşliğinde Çocuk Şube'den alınan Cem Garipoğlu sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık kontrolünün ardından yine yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılan Garipoğlu, Sirkeci'deki Çocuk Mahkemesi'ne götürülüyor.
 



Bu haber 565 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,026 µs