En Sıcak Konular

Bakan vatandaşlarla birlikte kuyrukta

15 Eylül 2009 22:37 tsi
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Denizli'de vatandaşlarla birlikte iftar çadırı önünde oluşan uzun kuyruğa giren yemeğini kendisi alırken gazetecileri de uyardı.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bugün akşam saatlerinde vatandaşlarla iftar yapmak ve bazı incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye geldi. Belediye tarafından kurulan ve günde yaklaşık 5 bin kişinin iftar yaptığı Kayalık Caddesi üzerindeki iftar çadırına gelen Bakan Kavaf'ı Vali Yavuz Erkmen, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve protokol üyeleri katıldı. Kendisini karşılayanlar ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan Bakan Kavaf daha sonra sırada bekleyen vatandaşların Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Herkesin çadıra girerek kendisine ayrılan yere girmesini beklediği Bakan Kavaf, oluşan 3 sıranın ortadaki bölümünün en arkasına geçerek vatandaşlarla birlikte yemek sırasının gelmesini bekledi. Kendisiyle birlikte protokol üyelerinin de sıraya girdiği iftar çadırı önünde uzun süre sıranın kendisine gelmesini bekleyen Bakan Kavaf, kendisini takip eden basın mensuplarına da, "Kaynak yapmak yok. En arkaya" uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.

Oldukça neşeli görünen ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kavaf sırada beklerken basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine, ülkeye ve Denizli'ye hayırlar getirmesini dileyen Bakan Kavaf, "Tüm inananların ibadetleri kabul olsun. Dünyada daha çok kardeşlik, bolluk, bereket huzur olsun inşallah" dedi.

Vatandaşlarla birlikte iftar sırasına girmesinin en doğru davranış olduğunu belirten Bakan Kavaf, "Biz buraya vatandaşlarla iftar yapmaya geldik. Vatandaşlar sırada beklerken bizim önümüze servis almamız bu işin özüne ve ruhuna aykırı olur. Doğrusu bu. Ayrıca biz de vatandaşız. Sadece görevimiz ve sorumluluklarımız farklı" diye konuştu.

Sıranın kendisine gelmesinin ardından çadıra giren ve eline plastik tabldotu alan Bakan Selma Aliye Kavaf, görevlilerin kendisine yemek almasına izin vermedi ve yine sırayı bozmadan yemeğini alıp masaya oturdu. Masada kendisini bekleyen annesi Gülseren Bostancı'yla yakından ilgilenen ve onunla sohbet eden Bakan Kavaf, yemek duasının edilmesinin ardından iftar yaptı. Bakan Kavaf yemekte Altı Nokta Körler Derneği üyelerinin de sorunlarını dinledi.

iha



Bu haber 655 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,045 µs