En Sıcak Konular

TFF'den Ankaraspor açıklaması!

15 Eylül 2009 17:30 tsi
Federasyon Başkanı Mahmut Özgöner Ankaraspor konusunda bundan sonra olacakları açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ankaraspor’la ilgili kararı Disiplin Kurulu’nun vereceğini belirterek "Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bundan sonra bu konuyla ilgili vereceği bir karar kalmamıştır" dedi.

Özgener Gökçek’in eleştirilerine “Bizim öyle ikili polemiğe girmeyi doğru bulan bir yönetim tarzımız yok” karşılığını verdi. Özgener, "Hukuki süreç bitene kadar tedbir kararı devam ediyor. Ankaraspor maçlarını oynamayacak" dedi.

ANKARASPOR MAÇLARINI OYNAYAMAYACAK

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Başkan Vekili Lütfi Arıboğan'ı makamında kabul etti. Kabulün ardından gazetecilerin Ankaraspor’un Süper Lig’den düşürülmesiyle ilgili sorularını yanıtlayan Özgener, TFF Yönetim Kurulu’nun Ankaraspor’a çektiği ihtarın ardından hukuki sürecin başladığını söyledi. Bundan sonraki durumu, Futbol Federasyonu hukuk kurullarının vereceği kararın belirleyeceğini ifade eden Özgener, Ankaraspor'un maçları için bu karar çıkana kadar tedbir kararı bulunduğunu hatırlattı. Özgener, "Hukuki süreç bitene kadar tedbir kararı devam ediyor. Ankaraspor maçlarını oynamayacak" dedi.

“POLEMİĞE GİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUZ”-

Özgener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Futbol Federasyonuna yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Bizim öyle ikili polemiğe girmeyi doğru bulan bir yönetim tarzımız yok. Neticede Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimini belirleyen bir Genel Kurulu var. Bu kararları Genel Kurul veriyor. O kararlara herkesin saygı duyması gerekir. Biz 2011 Haziran'ına kadar seçildik. O süre sonuna kadar görevimizi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf edeceğiz."

“FUTBOL FEDERASYONUNUN VERECEĞİ KARAR KALMADI”-

Özgener bir başka soru üzerine de Ankaraspor hakkında disiplin kurulunun karar vereceğini, verilen kararı Tahkim Kurulu'nun ya onaylayacağını ya da reddedeceğini söyledi. Özgener, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bundan sonra bu konuyla ilgili vereceği bir karar kalmadığını kaydetti.

 



Bu haber 601 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,913 µs