En Sıcak Konular

Alperen Ocakları da onlardan rahatsız!

11 Eylül 2009 19:15 tsi
Alperen Ocakları Erzurum Şubesi, şehrin çeşitli yerlerindeki üstgeçitlere sprey boya ile 'Büyük Turan Örgütü (BTÖ)' yazılarak Alperen Ocakları'nın ambleminin çizilmesine tepki gösterdi.

Erzurum'da önceki gün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce alt ve üst geçitlere kırmızı sprey boya ile 'Büyük Turan Örgütü' yazıldı. Yazının yanına da Alperen Ocakları'nın amblemi çizildi. Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube müdürlükleri geçitlerin duvar kısımlarındaki yazıları aynı renkteki boya ile silerken, olayı rapor halinde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirdi. Alperen Ocakları Şube Başkanlığı'ndan bilgi alan polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Erzurum Şube Başkanı Ahmet Aygen ise söz konusu yazılarla ilgilerinin bulunmadığını açıkladı.

Aygen, karanlık odakların Erzurum Alperen Ocakları'nın isim ve amblemini kullanarak 'Büyük Turan Örgütü' ile bağdaştırmaya çalıştığını dile getirdi. Alperen Ocakları'nın bazı kesimler tarafından lekelenmeye çalışıldığına dikkat çeken Aygen, "Dün bizim zor anımızdan istifade edip ismimizi kullanarak dergi dağıtanlar vardı. Bugün bizim logomuzla beraber kendi logolarını duvarlara boyayarak kendilerince kurdukları belki de gerçekte olmayan bir grubun isminin bizimle anılması için çaba gösterenler var. Bunların hiçbirinin bizlerle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

Aygen, "Tek çabaları milletimizin Alperen Ocakları'na gösterdiği ilgi ve teveccühü kullanarak kendilerine pay çıkarmak olan bu insanların gayretleri sonuçsuz kalacaktır. Milletimiz bizleri iyi biliyor, iyi tanıyor. Dün olduğu gibi bugün de lekelenmemiş ismimizi ve kurumumuzu provokatif olaylar ile lekelemeye çalışsalar da, bizleri farklı mecralara çekmeye çalışsalar da bunu başaramayacaklar. Milletimiz ve bizler buna izin vermeyeceğiz. Milletimizin bu tip olaylarla karşılaşması halinde bizlerle irtibata geçmelerini istirham ediyoruz." diye konuştu.

cihan



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,020 µs