sert salvolar | " /> sert salvolar | "/>

En Sıcak Konular

AK Parti'den Bahçeli'ye sert salvolar

9 Eylül 2009 18:25 tsi
AK Parti'den Bahçeli'ye sert salvolar 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Türkiye'nin yaralarını sarması, iç huzurunu tesis etmesi, istikrarlı bir büyüme yakalamasının herkesi memnun etmediğini savundu ve ekledi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, ''Türkiye'de çok ciddi bir sorun lobisi olduğunu'' ifade ederek, ''Bu 'sorun lobisinin' hayat alanı bu ülkenin çözümünü ertelediği, geciktirdiği, el atmaya bir türlü  cesaret edemediği sıkıntılardır, sorunlardır'' dedi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin yaralarını sarması, iç huzurunu tesis etmesi, istikrarlı bir büyüme yakalamasının herkesi memnun etmediğini savundu.

''Özellikle MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katı hamaseti siyasi üslup edinen bir zihniyetle, 'dilin kemiği yok' dedirtircesine iftira ve hakareti siyasi alışkanlık haline getirdiğini'' iddia eden Aksu, ''Bütün Türkiye sathında, Meclis çatısı altında ve sivil toplum nezdinde gerçekleştirilen huzur ve demokrasi arayışını gayri meşru bir faaliyetmiş gibi göstermeye çalışması zihinlerinin sağlık durumuna işaret etmektedir'' görüşünü dile getirdi.

''Türk milletinden kaçarak kapalı kapılar arkasında bölücülük gündemini hayata geçirmeyi hesaplayan Başbakan'ı dürüst ve namuslu olmaya davet ediyoruz'' sözlerinin MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye ait olduğuna işaret eden Aksu, şöyle devam etti:

''Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı için 'bölücülük', 'dürüstlük', 'namus' gibi kelimeler bu kadar sorumsuzca kullanılabilir mi? Milletin güvenli ve huzurlu yaşayabilmesi için çaba sarf etmenin adı ne zamandır bölücülük oldu? Bu ülkenin A'sından Z'sine insanları arasında birlik olsun, ikilik olmasın, gencecik çocuklarımızı toprağa gömmeyelim, geride gözü yaşlı anneler, aileler bırakmayalım, ülkemizin düşmanlarını daha fazla sevindirmeyelim demenin adı ne zamandır bölücülük oldu?''

''Asıl bölücülüğün insanları kimliğine göre tasnif etmek olduğunu'' belirten Aksu, ''saldırarak, suçlayarak günahların örtülemeyeceğini'' ifade etti. Aksu, şu görüşlere yer verdi:

''Dürüstlüğe davete gelince, bu sözü söyleyen zatın bu niteliği 2002 seçimlerinde partisini baraj altında bıraktığı gece 'bunun gereğini yapıp çekileceğim' dediği günden itibaren askıdadır. Şu çok açık belli oldu ki bu ülkede çok ciddi bir 'sorun lobisi' vardır. Bu sorun lobisinin hayat alanı bu ülkenin çözümünü ertelediği, geciktirdiği, el atmaya bir türlü cesaret edemediği sıkıntılardır, sorunlardır.''

''Sorunlardan, sıkıntılardan beslenen bu sorun lobisinin, değişimin amansız karşıtı'' olduğunu ileri süren Aksu, ''Hayatı buzdolabında tutabileceğini zanneden bu kerameti kendilerinden menkul odaklar, siyasi alanda rekabet edemedikleri partimize, genel başkanımıza iftiralar atarak, hakaretler savurarak, çelmeler takarak, bel altından vurarak zarar verebileceklerini sanmaktadırlar'' görüşünü dile getirdi.

Hayatı buzdolabında tutabileceğini zanneden bu kerameti kendilerinden menkul odakların, siyasi alanda rekabet edemedikleri AK Parti ile Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan'a iftiralar atarak, hakaretler savurarak, çelmeler takarak, bel altından vurarak zarar verebileceklerini sandıklarını'' kaydetti.

Aksu, her türlü sabotajlara ve tuzaklara rağmen Türkiye'nin birliğini güçlendirecek, insanlarına daha fazla demokrasiyi temin edecek adımları atmaya kararlılıkla devam edeceklerini de vurguladı.

-İSTANBUL'DAKİ SEL-

Açıklamasında, İstanbul'da meydana gelen sele de değinen Aksu, başta Marmara Bölgesi olmak üzere yaşanılan sel felaketinden dolayı hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Etkili olduğu bölgeleri ''yerle bir eden bu felaketten'' zarar görenlere en hızlı biçimde devletin elini ulaştıracaklarına belirten Aksu, ''Bu büyük felaketi büyük bir dayanışmayla aşabiliriz. Bu dayanışma şu anda kamu ve sivil toplum kuruluşları arasında yakalanmış durumda. Bütün imkanlar felakete uğrayan insanlarımız için seferber edilmiş durumdadır'' ifadelerini kullandı.

aa



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,550 µs