iyibilgi Ankara" /> iyibilgi Ankara"/>

En Sıcak Konular

Doğan Medya Grubu'nun üzerinde 4 kara bulut

9 Eylül 2009 12:00 tsi
Doğan Medya Grubu'nun üzerinde 4 kara bulut En az biri "suni" çıkacak! iyibilgi Ankara

Bugün Doğan Grubu ile ilgili 4 önemli haber at başı biçimde internet sitelerinde tartışılıyor.

Sayalım...

1) Bugün gazetelere de yansıdığı gibi Maliye Bakanlığı Doğan Grubu’na inanılmaz bir ceza kesti. (Hürriyet'in manşetinden de aynı şekilde verildiği gibi bu rakam 3.750.000.000 TL. Haliyle bu cezanın nedeni üzerinde tartışmalar hemen başları ve hatta CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün düzenliği basın toplantısında bu konunun üzerinde özellikle durdu.)

2) Emin Çölaşan’dan sonra Bekir Coşkun’un da Hürriyet’ten ayrıldı. (Coşkun'un izne ayrıldığı duyulduktan sonra, kendisine ulaşan kimi gazeteciler kendisine Habertürk'le anlaşıp anlaşmadığını sormuşlardı. Ama Coşkun bunu doğrulamadı. Fakat daha sonra haber gittikçe daha ağır basmaya başladı. Ve şu an için Coşkun'un Hürriyet'ten ayrıldığı kesin! Tabii bu arada Coşkun'un gidişini durdurmak için Uğur Dündar gibi isimlerin araya girdiği ama başarılı olamadığı iddia ediliyor. HaberTürk'e gidiş konusu da aslında bu bilgiden sonra daha önem kazanıyor ve Coşkun'un bayram ertesi HT'de yazılarına başlayacağı dillendiriliyor.) 

3) Hürriyet’in ve Doğan Yayın Holding’in Ülker Grubu’na satılacağı iddiası yoğun biçimde dillendirilmeye başladı. (Hemen tüm medya siteleri aynı haberi sunuyor. Buna göre, Doğan Yayın Holding, Sabri Ülker'in sahip olduğu Ülker Grubu'na satılıyor. Daha önce Fettah Tamince ve Akın İpek, Doğan Grubu ile görüşmeler yürütüyordu. Ancak Ülker Grubu'nun anlaşmada daha ileri safhada olduğu söyleniyor. Hatta kimi haber kaynakları, müzakerelerin de aşılarak el sıkışma noktasına ulaşıldığını iddia ediyorlar. Buna karşın her iki grup müzakere yapıldığını bile doğrulamış değil şimdiye kadar.)

4) Tabii bu gelişmelerden sonra kazanların kaynadağı Hürriyet Gazetesi’ne ulaşılamıyor yazmak doğal sayılabilir ama gerçekten uyaşılamıyor! Çünkü bunlar yetmezmiş gibi, sel yüzünden Hürriyet’e erişilemiyor.

Özetle; bugün Doğan grubu üzerinde hem deyim olarak hem de meteorolojik olarak “kara bulutlar” dolaşıyor… Bu bulutların zamanlamasının bu denli yoğunlaşması normal mi onu da zamanla göreceğiz.



Bu haber 1,924 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,061 µs