En Sıcak Konular

"Başbakan namuslu olsun"

8 Eylül 2009 15:38 tsi
"Türk milletinden kaçarak kapalı kapılar arkasında bölücülük gündemine hayata geçirmeyi hesaplayan Başbakan'ı dürüst ve namuslu olmaya davet etmek isteriz. "

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin, ''TBMM Genel Kurulu'nun açık oturumunda milli hassasiyetleri ilgilendiren her konuyu olduğu gibi bu konuyu da (demokratik açılım) Türk milletinin huzurunda her yönüyle tartışmaya ve Türkiye'nin milli varlığına kastetmeyi amaçlayan bu hain suikastı teşhir etmeye hazır'' olduğunu söyledi.

AÇILIMIN HİÇBİR AŞAMASINDA YOKUZ
Bahçeli, ''Milliyetçi hareket bunun dışında Başbakan'ın yönlendirdiği Kürt açılımı sürecinin hiçbir aşamasında bulunmayacak, bu konuyu hiç kimseyle görüşmeyecektir'' görüşünü aktardı.
Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, ''yaşanan gelişmelerin Türkiye'yi ciddi risk ve tehlikelerle dolu bir sürece getirdiğini'' savundu.

Devlet Bahçeli, açıklamasında şunları kaydetti:

KABUL EDİLEBİLİR YÖNÜ YOK
''TBMM'nin kapalı oturumunda PKK'nın siyasi temsilcileri hazır bulunacak, bu yolla PKK, İmralı ve Kandil ne konuşulduğundan haberdar olacak, buna karşılık yegane muhatap olduğu iddia edilen Türk milleti karanlıkta bırakılacaktır. Bunun anlaşılabilir ve savunulabilir bir yönü olmadığını akıl ve izan sahibi herkes kabul edecektir.

Bu bakımdan, Türk milletinden kaçarak kapalı kapılar arkasında bölücülük gündemine hayata geçirmeyi hesaplayan Başbakan'ı dürüst ve namuslu olmaya davet etmek isteriz. Bu ayrışma, bölünme ve çatışma projesinin muhatabı değil mağduru olan Türk milletinin yaşanan gelişmeleri ve planlanan tezgâhları bütün yönleriyle görmesini ve anlamasını önlemeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

İHANET YOLCULUĞU
AKP'nin bundan kaçma girişimleri, aslında çıktıkları dönüşü olmayan yolculuğun bir ihanet yolculuğu olduğunun kabulü ve itirafıdır.

MHP, TBMM Genel Kurulu'nun açık oturumunda milli hassasiyetlerimizi ilgilendiren her konuyu olduğu gibi bu konuyu da Türk milletinin huzurunda her yönüyle tartışmaya ve Türkiye'nin milli varlığına kastetmeyi amaçlayan bu hain suikastı teşhir etmeye hazırdır.
Milliyetçi hareket, bunun dışında Başbakanın yönlendirdiği Kürt açılımı sürecinin hiçbir aşamasında bulunmayacak, bu konuyu hiç kimseyle görüşmeyecektir.''

Bu haber 601 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,516 µs