En Sıcak Konular

İşte Arslan'ın rahatsızlığının adı...

7 Eylül 2009 10:47 tsi
Alparslan Arslan'ın Bakırköy'deki 10 günlük gözetim süresi bugün doluyor. “Akıl sağlığım yerinde” diyen Arslan'a konulan ilk tanı ‘anti-sosyal kişilik bozukluğu' oldu.

 
Ergenekon davasıyla birleştirilen Danıştay saldırısı davası tetikçisi Alparslan Arslan'ın, 10 gündür kontrol altında bulunduğu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kendisini kontrol eden doktorun ‘'Aklınızla ilgili bir sorununuz var mı'' sorusuna, ‘'Aklım yerinde. Niye buraya getirdiler bilmiyorum'' cevabını verdiği öğrenildi. Doktorun, Arslan ile ilgili ilk tanısının da ‘'Anti-sosyal kişilik bozukluğu'' olduğu öğrenildi. ‘'Sağlık sorunlarım var'' diyen Alparslan Arslan, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Acil Psikiyatri Servisi'ne sevk edilmişti. Akıl sağlığına ilişkin rapor hazırlanması için 10 gün gözetim altında tutulmasına karar verilen Arslan'ın, bugün cezaevine dönmesi bekleniyor.

star, tetikçi Alparslan Arslan'ın psikiyatri servisindeki muayenesi sırasında kendisine yöneltilen sorulara ve verdiği cevaplara ulaştı.

SORULARA AYAKTA CEVAP VERDİ

Psikiyatri servisinde kendisini muayene eden doktorla ayakta mülakat yapan Arslan'a, doktorun ‘'Lütfen oturun'' dediği, Arslan'ın ‘'Ben özgürüm, oturmak istemiyorum'' karşılığını verdiği öğrenildi. Doktorun ‘'Bugün günlerden nedir, hangi ayda ve yıldayız'' sorusunu yönelttiği Arslan'ın ‘'Hangi gün bilmiyorum. Ama Ağustos ayı ve yıl 2009'' diye cevap verdiği kaydedildi.

Doktor'un ‘'Şu an neredesin, burası neresi'' sorusuna Arslan'ın ‘'Akıl hastanesindeyiz'' dediği ve ‘'Aklınızla ilgili bir sorununuz var mı'' sorusuna da ‘'Aklım yerinde. Niye buraya getirdiler bilmiyorum'' karşılığını verdiği öğrenildi. Arslan'ın yaşını soran doktora hareketlerle yanıt vermesi üzerine doktorun ‘'Lütfen benimle konuşun'' dediği, Arslan'ın da ‘'Tikim var'' karşılığını verdiği kaydedildi.

DOKTORDAN CEZAEVİNDEKİLERE AF İSTEDİ

‘'Rahatsızlığınız nedir'' sorusuna cevep vermeyen Arslan'ın ‘'İnsanları içeri tıkmışlar. Hepsinin hayatı bitmiş, hayatları kaymış. Bunları dışarı çıkartın. Af getirin'' dediği belirtildi. Bunun üzerine doktorun ‘'Sağlık sorununuz varsa onu söyleyin'' diyerek, muayeneyi sonlandırdığı belirtildi. Arslan'a konulan ilk teşhisin ‘'Anti-sosyal kişilik bozukluğu'' olduğu öğrenildi.

STAR 

 



Bu haber 616 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,887 µs