En Sıcak Konular

Bosna maçının taktiği Erdoğan'dan

7 Eylül 2009 10:33 tsi
Başbakan Erdoğan, Milliler tarafından Bosna maçına davet edildi. Arda ve Emre, "Vereceğiniz taktiklere ihtiyacımız var" derken aralarında geçen esprili diyalog söze gerek bırakmadı.

Terim, Başbakan'a "Maça gelmeniz bize büyük moral olur" derken, Arda ve Emre ise "Vereceğiniz taktiklere ihtiyacımız var" dedi.

Başbakan Erdoğan’ın desteği Millilerimiz’i gururlandırdı. Türkiye- Estonya maçını Kayseri'de tribünden takip eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hem Terim tarafından hem de oyuncular tarafından çok seviliyor... Maç sonrası soyunma odasına kadar inen ve oyuncuları kutlayan Erdoğan'ı, başarılı teknik adam Bosna maçına davet etti... Terim, "Maça gelmeniz bize büyük bir moral olur. Sizi bu zor karşılaşmaya mutlaka bekliyoruz" dedi. Başbakan ise, "İnşallah geleceğiz" diyerek cevap verdi.

ESPRİLER ÜST ÜSTE GELDİ

Kampı ziyaret eden Erdoğan’ın, Milli oyuncularımızdan Arda ve Emre Belözoğlu ile yaptığı espri dolu konuşmalar ise dikkatlerden kaçmadı...

Özellikle son haftalarda hırçınlığıyla gündeme gelen Emre'ye takılan Başbakanımız, "Niye hırçınlaşıyorsun. Sakin ol. Artık seni sakin görmek istiyorum" dedi. Tecrübeli oyuncu ise, "Bugün sakindim ve galiba güzel oynadım Başbakanım" ifadesini kullandı.

Erdoğan daha sonra Arda'ya dönerek, "Benim verdiğim taktikleri iyi uyguladın. Helal olsun sana" şeklindeki esprili sözlerine genç oyuncu da "Sayın Başbakanım, hep sizin gözlerinize bakarak oynadım. Dikkat ettiyseniz gözlerim sizin oturduğunuz tribündeydi" cevabını verdi.

'3'TE 3 YAPMAK ŞART'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kalan karşılaşmalardan mutlaka galibiyetle ayrılmayı dilediğini söyledi... Çarşamba günü oynanacak olan Bosna karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli bir maç olduğuna da değinen Başbakan, "İnanıyorum ki, inanırsak başarırız. Kendimize de iyi bakacağız. İnşallah 3 maçta da bu işi bitirmiş olalım'' dedi.

Bu arada Erdoğan'ın yanı sıra Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak başta olmak üzere bazı bakan ve milletvekillerinin de Saraybosna'daki maçta Millilerimiz’e destek olmak istediği öğrenildi. Çarşamba günü oynanacak olan Bosna Hersek-Türkiye karşılaşmasını FOX TV, saat 21.00’den itibaren naklen yayınlayacak.

bugün



Bu haber 552 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,890 µs