En Sıcak Konular

Karagümrük Çetesi’nden ‘Hipoglisemik atak’!

0 0 0000 00:00 tsi
Karagümrük Çetesi’nden ‘Hipoglisemik atak’! Star TV'de yayınlanan "Karagümrük Yanıyor" dizisinin, Karagümrük Çetesi olarak bilinen Nuri ve Vedat Ergin Kardeşlerin tehditiyle kaldırıldığı konuşuluyor. İlginç olan, tehditteki ‘Karagümrük’le uğraşanın şekeri düşer’ ifadesi! Yani m

Doğan grubunun elinde bulanan Star Televizyonu'nunda Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrolde Uğur Arslan'ın oynadığı 'Karagümrük Yanıyor' isimli dizi önceki gün apar topar yayından kaldırıldı. Reyting sıralamasında ilk beşte yer alan dizinin yayından kaldırılması merak uyandırıyor.

Karagümrük yanmaz!..

Karagümrük Çetesi olarak bilinen Nuri ve Vedat Ergin Kardeşler bir süre önce, 'Karagümrük Yanıyor' şarkısına tepki göstermişti. Ergin kardeşlerden Vedat Ergin katıldığı son duruşmada, "Birileri bizi yıpratmak için semtimizle uğraşıyor. Örneğin 'Karagümrük yanıyor' diye şarkılar, şiirler yazdırıyorlar. Karagümrük'ü yakacak şahsiyet daha anasından doğmadı. Karagümrük'le uğraşanın başı beladan kurtulmaz, şekeri düşer, ömrü kısalır" demişti.

Öte yandan önceki gün Olivium Alışveriş Merkezi'ndeki minder sohbetine katılan, şarkının bestecisi ve başrol oyuncusu  Uğur Arslan, gazetecilere diziyi bitirme kararını aldıklarını duyurdu. Arslan şöyle konuştu: "Benim dizideki rolümde elime tabanca almam gerekiyordu. Ve dizi birkaç kişinin kafasına sıkma noktasına geldi. Ben de kendi dizimde elime silah alıp, çocuklara gençlere kötü örnek olacağıma, şöhreti ve parayı kaybetmeyi seçerek diziyi bitirme kararı aldım. Çünkü o bana yakışmaz. Mafya dizisine dönmesini istemiyorum. 15 bölüm oldu, yapımcı ve kanalla karşılıklı anlaştık. Final bile çekmedik'' dedi.

Erdoğan'a gönderme mi var?..

Karagümrüklü Ergin'in "şekeri düşer" cümlesinin göndermesi kuşkusuz önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret ediyor. Karagümrük çetesinin üzerine gidilmesini Başbakan’a bağlayan bu uyarı dizinin kaldırılmasına ne kadar etki etmiştüir bilinmez ama Başbakan’ın aynı zamanda Kasımpaşalı olması semtler arası bir rekabeti de akla getiriyor.

Uzun süre boyunca GS- FB maçları kadar büyük rekabet ile oynanan Kasımpaşa- Karagümrük maçları ve Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşaspor'un eski oyuncularından biri olduğunu, Uğur Arslan'ın da Erdoğan'a yakın bir çizgide durduğunu da anımsamak gerekiyor. 

iyibilgi.com



Bu haber 9,382 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,687 µs