En Sıcak Konular

Demirören'den sert yorumlara Kartal örneği

1 Eylül 2009 13:03 tsi
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı taraftarlara ''Henüz ilk haftalarda yapılan acımasız yorumların takımımıza olan güveninizi, coşkunuzu bozmasına izin vermeyin'' diye seslendi.

Demirören, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek, ''Takımımızı bir maçlık, üç maçlık sonuçlarla değerlendirmeyin. Sezon sonuna kadar tribünlerimizi doldurarak, takımımıza destek olun'' dedi.

Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin eylül sayısında yer alan başyazısında camiaya, ''Henüz ilk haftalarda yapılan acımasız yorumların takımımıza olan güveninizi, coşkunuzu bozmasına izin vermeyin'' diye seslendi.

Başkan Demirören, şunları kaydetti:

''(Kartallar yüksekten uçar) diye bir söz vardır. Genelde insanlar kartalın yüksek uçmasına odaklanırlar. Oysa kartal, daha ileriyi görebilmek için yüksekten uçar. Şu an en yüksekte, çifte şampiyon unvanlı takım olmamız daha da ilerileri görebilmemiz için büyük bir fırsattır.

Turkcell Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'yı kapsayan 10 aylık uzun bir maratonun henüz ilk haftalarındayız. Henüz ilk haftalarda yapılan acımasız yorumların takımımıza olan güveninizi, coşkunuzu bozmasına izin vermeyin. Geçen sezon ligin ilk yarısını 6. sırada bitirip, sezon sonunda iki kupayı aldığımızı unutmayın. Sizlerden ricam; takımımızı bir maçlık, üç maçlık sonuçlarla değerlendirmeyin. Sezon sonuna kadar tribünlerimizi doldurarak, takımımıza destek olun.

Biz Karakartalız; en yüksekten bakıp, ileriyi görmeliyiz. Çünkü herkesin göremediğini görenler, herkesin başaramadığını başarabilirler. Biz ruhu olan takımımızla, ruhu olan başarılar elde etmeye devam edeceğiz.''

Geride kalan sezonun şampiyonluk kutlamalarına da değinen başkan Demirören, şunları kaydetti:

''Bu yıl şampiyonluk kutlamaları sırasında sokaklara, caddelere baktım. Çifte şampiyonluktan daha önemlisi el ele vermiş milyonlardan oluşan siyah-beyaz tek bir yürek gördüm. İşte biz bunu sağladığımız sürece, kocaman tek bir yürek olabilmeyi başardığımız sürece büyük Beşiktaşımızın önünde hiç bir güç duramayacaktır.

Daha ilerilere bakmaya, daha ilerilere koşmaya, daha büyük şampiyonluklar yaşamaya, birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye çalışmamızla, emeğimizle ve duruşumuzla devam edeceğiz.''

aa



Bu haber 503 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,081 µs