En Sıcak Konular

Yağmur kaç gün daha sürecek?

1 Eylül 2009 11:48 tsi
İstanbul bu sabah sürpriz bir şekilde sağanak yağrmurla uyandı. Gözler şemsiye ve kalın giyeceklere çevrildi. Peki yağışlar ne kadar sürecek. İşte tüm yurtta hava...

Hava sıcaklığı yağışla birlikte kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, güney bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek.

Hava sıcaklığı yağışla birlikte kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, güney bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek.

İL İL 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilere göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Afyon, Kütahya, Isparta, Burdur, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van'ın kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı yağışla birlikte kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, güney bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla güneydoğu bölgelerimizde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kırıklareli ile Bursa çevreleri) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.

Ege: Az bulutlu ve açık zamanla bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyon ve Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; Kuzey ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak esecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık zamanla kuzey ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esecek.

Batı Karadeniz: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.


Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri ile öğleden sonra Samsun çevreleri ve gece saatlerinden sonra kıyıları kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, bölgenin kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van'ın kuzey ilçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Güney Doğu Anadolu: Tüm bölgeler az bulutlu ve açık.



Bu haber 585 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,579 µs