En Sıcak Konular

Ankaragücü'nde Gökçek devri

30 Ağustos 2009 14:11 tsi
Ankaragücü Spor Kulübü başkanlığına Ahmet Gökçek seçildi

Ankaragücü'nün 100. yılındaki yeni başkanı Ahmet Gökçek oldu. Kulübün tesislerinde gerçekleşen Olağanüstü Kongrede 200 delege oy kullandı. Başkanlığa seçilen Ahmet Gökçek 160 delegenin oyunu alırken 28 oy geçersiz sayıldı. 
 
Ankaraspor'un Futbol Şube Sorumlusu ve Ankaragücü'nün yeni Başkanı Ahmet Gökçek , 100. yılında Sarı - lacivertli takımı en iyi yerlere getireceklerini söyledi. 33 kişilik yönetim kurulu listesindeki tüm isimlerle uyumlu bir çalışma yapacaklarını dile getiren Ahmet Gökçek, Esenboğa Hava Limanı yolu üzerinde büyük bir futbol okulu yaptıklarını belirtti.

Genel kurula katılan delegelere teşekkür eden Ahmet Gökçek, ''Mübalagasız burası dünyanın en büyük futbol okulu. Yok yok olan bir yer. İnşallah oraya Ankaragücü Koleji yapacağız. Kendi oyuncularımızı buradan yetiştireceğiz. Hatta bütün dünyaya futbolcu yetiştireceğiz. Ankara'nın bir stada ihtiyacı var. Bir başka projemiz ise 3 yıl içinde Ankara'ya 40 bin kişilik bir stat kazandırmak. Muhalifler, 'Melih Gökçek kendini harcadı' diyor. Sporla ilgilenen bir başka başkan, bir başka Melih Gökçek yok. Bu bir hastalık, sevgi. Ankaragücü'nü köklü geliri olan bir takım haline getirmek lazım.'' diye konuştu.

ORTAK YÖNETİM OLUŞTU

Ahmet Gökçek'in yönetiminde Cemal Aydın ve Melih Gökçek'in kontenjanlarından 15'er MKE kontenjanından ise 2 isim bulunuyor. Yeni yönetim Ahmet Gökçek ile birlikte 33 kişiden oluşuyor. İşte yeni yönetim kurulu listesi:

M.Kemal Ünsal, İbrahim Kısacık, Mehmet Türkmen, Serdar Özersin, Mehmet Ural, Abdullah Bozdayı, Sidar Tunca, Bekir Çakan, Erdal Şanlı, Kamuran Yazıcı, Mehmet Narin, Kaan Geçit, Mustafa Özçelik, Engin Su, Serhat Bekdemir, Avni Kavlak, Nuri Elibol, Tekin İpek, Faruk Kalyoncu, Levent Çamur, Hüseyin Kocabıyık, Nadir Koç, Hüseyin Aslan, Yavuz Bulut, Mustafa Akan, Necdet Kuzu, Mehmet Ercan, Ekrem Sarısu Ayhan Atalay, Mehmet Nükte, Sait Demirci , Ahmet Sarı.

cihan



Bu haber 781 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,399 µs