En Sıcak Konular

Sivas ve Diyarbakır 3. kez

29 Ağustos 2009 11:59 tsi
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor ile Diyarbakırspor, yarın yapacakları maçla ligde 3. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de 5 sezondur mücadele eden Sivasspor, ligde 11. sezonunu yaşayan Diyarbakırspor'u yarın sahasında konuk edecek. Ligde geçen 2 sezonda iyi çıkış yapan Sivasspor ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin Gaziantespor ile ligdeki 2 temsilcisinden biri olan Diyarbakırspor, yarın saat 21.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Sivasspor ile 3 sezonluk bir ayrılığın ardından yeniden “Süper Lige Merhaba” diyen Diyarbakırspor arasındaki mücadeleyi, Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Mustafa İspiroğlu'nun yapacağı maçta, Aytekin Durmaz ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

3. RANDEVU

İkinci futbol liginde ve özel maçlarda birçok kez karşılaşan Sivasspor ile Diyarbakırspor, yarınki maçla Süper Lig'de 3. kez karşı karşıya gelecek. 2005-2006 sezonunda sahasında Diyarbakırspor'u 4-1 yenmeyi başaran Sivasspor, sezonun ikinci yarısında Diyarbakır'da oynanan karşılaşmadan ise 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

SİVASSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Ukrayna'ın FC Shakhtar Donetsk takımına elendikten sonra rotasını lige çeviren Sivasspor, Diyarbakırspor maçında galibiyete odaklandı.

Bu sezon ligde, Avrupa kupalarında ve hazırlık kampında bir türlü istediği sonuçları alamayan Sivasspor, Diyarbakırspor'u yenerek hem ligdeki ilk galibiyetine imza atmayı, hem de kötü gidişe “dur” demeyi hedefliyor.

Lige Trabzonspor ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle başlayan Sivasspor'da camia, Diyarbakırspor maçını adeta dönüm noktası olarak görüyor. Teknik direktör Bülent Uygun da idmanlarda futbolcularına, Diyarbakırspor maçının önemini anlatarak, onları bu zorlu karşılaşmaya motive ediyor.
Sivasspor, kulüp tesislerinde bugün basına kapalı olarak yapacağı idmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Kale arkası tribünü biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, kapalı tribün biletleri ise 15 liradan satışa sunulan karşılaşmaya, Sivassporlu taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor.

Taraftarına ligde en son geçen sezonun 33. haftasında Sivas'ta Gençlerbirliği'ni 3-2 yenerek galibiyet armağan eden Sivasspor, uzun bir aradan sonra taraftarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor.

Gençlerbirliği galibiyetinin ardından ligde geçen sezonun 34. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1, bu sezonun ilk haftasında sahasında Trabzonspor'a 2-1, ikinci haftasında ise dış sahada Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Sivasspor'un, bu sezonun 3. haftasında Denizlispor ile deplasmanda yapacağı maç 16 Eylül'e ertelenmişti.



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,693 µs