En Sıcak Konular

Cimbom'un ilk rakibi 'Komşu'

28 Ağustos 2009 17:56 tsi
UEFA Avrupa Ligi'nde F Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray, grup maçlarına deplasmanda, Panathinaikos karşılaşmasıyla başlayacak.

Yunanistan'nın Panathinaikos, Romanya'nın Dinamo Bükreş ve Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla aynı grupta yer alan Sarı-kırmızılı takım, Panathinaikos ile 17 Eylül Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Gruptaki ikinci maçını 1 Ekim Perşembe günü sahasında Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla yapacak Galatasaray, 22 Ekim Perşembe günü yine sahasında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını konuk edecek.

5 Kasım Perşembe günü Romanya'da Dinamo Bükreş ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, 3 Aralık Perşembe günü sahasında Panathinaikos ile oynayacak, 16 Aralık Çarşamba günü Avusturya'da Sturm Graz maçıyla da gruptaki mücadelesini sonlandıracak.

ADNAN SEZGİN: "İYİ BİR KADROMUZ VAR, İDDİALIYIZ"
Öte yandan, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olacaklarına inandığını belirterek, ''Çok iyi bir kadromuz var, iddialıyız. Amaca giden yolda, karşımızda kim olursa olsun yenmek, gruptan çıkmak zorundayız'' dedi.

Sarı-kırmızılılar'ın gruptaki şansını değerlendiren Sezgin, fikstürün de kendileri için gayet iyi olduğunu ve başarı elde edeceklerine inandığını söyledi.

Sezgin, ''Hiçbir rakibi küçümsememek futbolun bir gerçeği. Bu bilinçle, yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz. Fikstür bence gayet iyi. İlk maçımızı Dinamo Bükreş ile 17 Eylül'de Ali Sami Yen'de yapacağız. Sonra Panathinaikos deplasmanı var. Sturm Graz'la önce İstanbul'da, ardından deplasmanda karşılaşacağız. Dinamo Bükreş deplasmanından sonra İstanbul'da Panathinaikos maçıyla grup maçlarını tamamlayacağız. Fikstür son derece iyi düzenlenmiş. Bu kadronun başarılı olacağına inancımız tam'' diye konuştu.

TEN CATE: "GALATASARAY GÜÇLÜ BİR TAKIM, GRUPTAN ÇIKMASI OLASI İKİLİYİZ"


UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Galatasaray'ın rakiplerinden Panathinaikos'un teknik direktörü Henk Ten Cate, ''Galatasaray'ın çok güçlü bir takım olduğunu'' söyledi.

Eşleşmeler sonrasında basına açıklamada bulunan Ten Cate, kura sonucunun ''çok iyi'' olduğu değerlendirmesini yaptı.

Panathinaikos teknik direktörü, ''Panathinaikos ile Galatasaray'ın gruptan çıkmada en büyük olasılığı taşıyan ikili olduklarına inandığını'' da kaydetti.

''Diğer iki takım oyuna ikinci planda başlıyorlar, ancak odaklanmazsak uykuda yakalanabiliriz'' diyen Ten Cate, ''Şu anda biz ve Galatasaray ilk plandaki iki takımız. Tabii ki program, hatta hava şartları bile önemli. Yani kışın Avusturya'da oynuyorsan önemli'' diye konuştu.

Öte yandan, ''Galatasaray'ın 3. yıl itibariyle yine Yunanistan yolunda olduğunu'' belirten Yunan basın-yayın organları, ''Şu ana kadarki gelenekselleşmiş durumun Türk tarafının lehine'' olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılıların UEFA Kupası karşılaşmalarında 2008'de Pire Olympiakos takımını Ali Sami Yen'de 1-0, 2007'de ise Panionios ekibini Atina'da 3-0 yendiği hatırlatmasında bulunulan haberlerde, ''Cimbom'un geçtiğimiz sezona kıyasla en büyük değişikliği, başarısız bir dönemden sonra teknik direktörlük koltuğuna gelen Frank Rijkaard'' ifadesine yer verildi.



Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,323 µs