En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım Edu'yu şoke etti

26 Ağustos 2009 17:39 tsi
Sözleşmesi feshedilen F.Bahçeli futbolcu Edu, Aziz Yıldırım'ın kapısına gitti. Başkan kabul etmedi ve "git hakkını FİFA"da ara dedi...

Sözleşmesi feshedilen Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu Dracena, ülkesine döndü. Dönerkende yönetim ile ilgili flaş açıklamalar yaptı: "Başkan beni kabul etmedi, git hakkını FİFA'da ara dedi.."

Lufthansa Havayolları'na ait uçakla, Frankfurt üzerinden ülkesine giden Edu, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçeli taraftarlara ve Türk halkına, burada beni çok iyi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Burada yaptıklarımdan memnunum. Takım adına iyi şeyler yaptığıma inanıyorum'' dedi.

KULÜBÜM BANA SIRTINI DÖNDÜ

Mutlu bir şekilde Türkiye'den ayrıldığını ifade eden Edu, Fenerbahçe için en iyisini verdiğini, ancak bu şekilde ayrılmaktan dolayı da üzüntü duyduğunu söyledi.

Yönetimin son aylardaki davranışlarının kendisini üzdüğünü kaydeden Edu, ''Yönetim tarafından biraz saygı, sevgi görmek isterdim. Herkesin bildiği gibi ben takım içinde oynarken sakatlandım. Benim kulübe ihtiyacım olduğu bir dönemde, kulüp bana sırtını döndü'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

GİT HAKKINI FİFA'DA ARA

Sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini ve ''Git hakkını FIFA'da ara'' denildiğini, böyle bir davranışı ise beklemediğini anlatan Edu, futbol yaşantısına bir başka kulüpte devam edeceğini, Brezilya ve Avrupa'dan birkaç kulüple görüşme halinde olduğunu açıkladı.

GALATASARAY'A GİDER Mİ?

Kendisi için Türkiye defterinin kapandığı dile getiren Edu, ''Galatasaray'dan teklif alırsan düşüncen ne olur'' şeklindeki bir soruya, ''Bu olaylardan dolayı çok üzgünüm. Şu anki düşüncem Türkiye'ye bir daha dönmemek'' yanıtını verdi.

''Geçen yıl takımda yaşanan hayal kırıklığının sorumlusu kim'' şeklindeki soruyu ise Edu, ''Futbolcuların da teknik direktörün de yönetimin de payı var. Teknik direktörü de getiren yönetim'' diye yanıtladı.

'BAŞKAN YILDIRIM BENİ KABUL ETMEDİ''

Başkan Aziz Yıldırım ile görüşemediğini anlatan Edu, ''Bu son gelişimde ondan beklediğim saygıyı göremedim. Kendisiyle görüşmek istedim, ama beni kabul etmedi. Biz, kulüp için oynuyoruz, her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Oyun içinde sakatlanıyoruz. Sakatlandığımızda da kulüp böyle şeyler yapabiliyor'' dedi.

Sorular üzerine, kulüpten bu yılki alacaklarının ödenmediğini, takım arkadaşlarından ise büyük destek gördüğünü belirten Edu, ''Fenerbahçe'ye gelmek isteyen Brezilyalı futbolculara, sana sorduklarında ne söylersin'' şeklindeki soruya da ''Türkiye muhteşem bir ülke, ilk söyleyeceğim şey bu olur. Fenerbahçe'nin taraftarı mükemmel, ama yönetimin profesyonel olmadığını söylerim'' karşılığını verdi.

Edu, son zamanlarda büyük sorunlar yaşasa da Fenerbahçe'yi sevdiğini ve şampiyon olmasını istediğini sözlerine ekledi.

 



Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,925 µs