En Sıcak Konular

Bozdağ'a AKP'lilerden tepki!

26 Ağustos 2009 11:27 tsi
Bozdağ'a AKP'lilerden tepki! AK Parti Grup başkanvekili Bekir Bozdağ'ın MHP'ye sert tepkisinde kullandığı üslup partili arkadaşlarını bile şaşırttı. Kürt açılımında karşılıklı hakaretlere varan söz düellosu siyasileri de tedirgin ediyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın MHP'yi hedef alan "Erciyes'te kurt, Ankara'da kuzu. Orada uluyacaksan, Meclis'te de ulu. Milletin yanında erkek, meclis'te ürkek" sözlerine AK Partililer'den de tepkiler geliyor.
 
ÜSLUP TOPLUMSAL BARIŞA KATKI SAĞLAMALI
 
Ak Parti MKYK üyesi ve Yenişafak Gazetesi Yazarı Ayşe Böhürler: Sayın Bozdağ neden bu kadar yüksek sesle bir cevap verme ihtiyacı doğdu onu tam bilemiyorum. Bu üslup Sayın Bozdağ’ın siyasi üslubuyla da örtüşmüyor. Elbette böylesi bir toplumsal meselede, karşı çıkanlar, farklı düşünenler olacaktır. Ancak herkesin fikirlerini ifade ederken, kimseyi rencide etmemesi, kullanılan üslubun toplumsal barışa katkı sağlayacak yönde olması lazım.
 
BİRBİRİMİZE SAYGI DUYMALIYIZ

 
Ak Parti Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda: Herkese düşen görev neyse iktidar da muhalefeti de yapmalı. Birbirimiz gibi düşünmeyebiliriz. Birbirimize saygı çerçevesinde muhalefet de biz de üzerimize düşeni yapmalıyız.
 
ÜSLUP DA DEMOKRATİK AÇILIMA UYMALI
 
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu: Sürecin sağlıklı işlemesinden yanayız. Bu bir demokratik açılım projesidir. Bu konuda söyleyecek sözü olan herkesin görüşlerini sakin bir üslupla söylemesi lazım. Onun dışındaki tavır, ülkenin hayrına değildir. Üslubun da demokratik açılıma katkı sağlayacak yönde olması lazım.
 
HAKARET VE İHANET SUÇLAMALARINA CEVAP

 
Ak Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç: Sayın Bozdağ, MHP ve CHP’den hiç haketmediğimiz, ancak son günlerde duymak zorunda kaldığımız hakaret ve ihanet suçlamalarına cevap vermiştir. Kimseye çamur atmadık, kimseyi bölücülükle, terör örgütüyle masaya oturmakla suçlamadık. Gayemiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Bu meramımız doğru anlaşılsın diye bu açıklama yapıldı.

8 sütun



Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,326 µs