Cinayete mi kurban gitti? | " /> Cinayete mi kurban gitti? | "/>

En Sıcak Konular

Cinayete mi kurban gitti?

25 Ağustos 2009 08:22 tsi
Cinayete mi kurban gitti? Popun efsanevi sanatçısı Michael Jackson’ın ölümünün altındaki sır perdesi kalkıyor. Adli Tıp, Jackson’ın vücudunda ‘anestetik profol’ bulunduğunu açıkladı. Bu sonuçlarla, Jackson’ın ölümünde birinci şüpheli olarak doktoru gö

Efsanevi pop şarkıcısı Michael Jackson’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten adli tıp uzmanlarının araştırmasının olayın “cinayet” olduğunu gösterdiği belirtildi.

Los Angeles bölge adli soruşturma yetkilileri, Jackson’a öldürücü bileşik oluşturan ilaçlar verildiğinin belirlendiğini ifade ederek, adli tıp testleri sonucu Jackson’ın vücudunda iki yatıştırıcı ilaçla birlikte güçlü “anestetik profol” bulunduğunu açıkladılar.
Adı açıklanmayan yetkilinin verdiği bilgiye göre, sonuçlar Jackson’ın öldüğü sırada yanında bulunan ve sanatçının fizik tedavisinden sorumlu Dr. Conrad Murray hakkında yasal işlemler yapılmasını gerektiriyor.
25 Haziran’da kalbı durduğu açıklanan 50 yaşındaki Jackson’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ancak ünlü sanatçının ölümüyle ilgili şüpheler üzerine çok yönlü soruşturma başlatılmıştı.

Otopsiden çıkan trajik ipuçları
Amerikalı ünlü şarkıcı Michael Jackson’a yapılan otopsi, yıldızın son günleri hakkında trajik ipuçları vermişti.
İddialara göre, yaklaşık 51 kiloya düşen ve adeta bir iskelete dönüşen sanatçının boş midesinden sadece yarı çözünmüş haplar çıkmıştı. Şarkıcının vücudunun pek çok yerinde, günde üç kez yapılan ağrı kesici enjeksiyonların izlerinin olduğu belirlenmişti. Kalbin yakınında yer alan 4 iğne izinin ise, Jackson’ı hayata döndürmek için yapılan adrenalin iğnelerinin izi olduğu ortaya çıkmıştı. Öldüğü sırada başında peruğu bulunan Jackson’ın, kafa derisinde hiç saç kalmadığı görülmüştü.
Otopside, ünlü şarkıcının dizlerinde sebebi açıklanamayan morluklar ve sırtında da yakın zamanlı bir düşmeden kaynaklanan kesikler tespit edilmişti.

Jackson’ın özel doktoru Murray ise pop kralına hiçbir güçlü analjezik vermediğini açıklamıştı. Murray’nin avukatı Edward Chernoff, Los Angeles Times gazetesine açıklamada bulunarak, “Murray’nin Michael Jackson’a ani ölümünden önce güçlü bir analjezik (ağrı kesici) enjekte ettiği yönündeki haberler tamamen yanlıştır” demişti. Chernoff açıklamasında, “Demerol verilmedi. (Bir başka analjezik) OxyContin de verilmedi” ifadesini kullanmıştı. Popun kralının ailesi ise yaptıkları açıklamalarda Jackson’ın cinayete kurban gittiği iddialarını uzun süre gündemde tutmuşlardı.

Milliyet



Bu haber 399 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,562 µs