En Sıcak Konular

Denizli: Kargalar bana kılavuzluk yapamaz

24 Ağustos 2009 12:57 tsi
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezonun ilk üç maçından sonra kendisini eleştirenleri sert bir dille eleştirdi. Denizli, Gökhan Zan itirafında bulundu.

Sabah yapılan antrenman sırasında gazetecilerin yanına gelerek sohbet eden tecrübeli teknik adam, eleştiri yapanlar kadar kendisinin unutulmuşluğunun olduğunu belirterek, "Kargalar bana kılavuzluk yapamaz. İki türlü karga vardır. Birisi leş kargasıdır diğeri de malum kargadır. İkisi de bir işe yaramaz. Kargalar kılavuzluk yaparsa burnumuz yerden kalkmaz." diye konuştu.

İlk üç maç sonrası istedikleri seviyede olmadıklarını ifade eden Denizli, "Bugün kimse bizim karşımıza çıkıp bizden daha fazla Beşiktaş'ı sevdiğini söylemesin. Bu durumun sebepleri var. Bu durumun ne olduğunu biz de herkes de biliyor. Bu takımın neler yapacağını ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Şimdiden birileri bizi küme düşürüp Galatasaray'ı da şampiyon ilan ediyor. Ancak uzun bir maraton sonrasında herşeyi göreceğiz." dedi.
 
"GÖKHAN ZAN'IN GİTMESİ PLANLARIMIZI BOZDU"

Gökhan Zan'ın takımdan ayrılmasından dolayı transfer planlarının bozulduğunu itiraf eden tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Sezonun başında üç futbolcumuz ameliyatlıydı. Bunların takıma geç gelişi ve Gökhan'ın gidişi stratejimizi değiştirmek zorunda kaldık. Mert Nobre sezona iyi başlayamadı. Yine Bobo'nun dizinde bazı sorunlar var. Savunma bloğunda eksiklik olunca oralara transfer yapmak zorunda kaldık."

Bu sezon takıma tekrar kazandırılan Nihat Kahveci'ye sahip çıkan Denizli, "Nihat takıma geç katılmasına rağmen arkadaşlarını yakalamak için yoğun bir çalışma temposu içine girdi. Nihat benim beğendiğim oyunculardan birisi. O beklemeyecek her zaman oynayacaktır." dedi.

Mustafa Denizli, Başkan Yıldırım Demirören her maçtan sonra kendisi ile konuştuğunu ve aralarında şu konuşmanın geçtiğini açıkladı: "Kendisi bana her zaman maçtan sonra kazanırsak "Tebrikler hocam, iyi akşamlar" kaybedersek "Geçmiş olsun hocam, iyi akşamlar" der. Bunun haricinde başka senaryolar üretmenin anlamı yok. Başkan bunun haricinde birşey konuşmaz."

cihan



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,699 µs