En Sıcak Konular

'Gül seçilirse darbe kaçınılmazdır'

21 Ağustos 2009 17:11 tsi
 'Gül seçilirse darbe kaçınılmazdır' Tutuksuz Ergenekon sanığı emekli kurmay albay Hüseyin Vural Vural'dan çıktığı söylenen darbe mailleri tüyler ürpertiyor.

Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alınarak ifadesine başvurulan Hüseyin Vural Vural'ın farklı adreslere yolladığı e-mailler darbeye zemin hazırlamak için nasıl çalıştığını gözler önüne seriyor.

Hüseyin Vural Vural emekli bir albay. Savcının mütaalasına göre emekli olmasına rağmen TSK içindeki Ergenekon uzantısıyla bağlantısı devam ediyor. İddia edilen Ergenekon Silahlı Terör Örgütü içindeki görevi de istihbarat ve motivasyon...

Vural'ın bilgisayarından çıkan maillerin, provokasyon ve örgüt elemanlarını motive etmeye yönelik olduğu ileri sürülüyor. İşte o maillerden biri... Bu mail'de Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi halinde darbe kaçınılmazdır" deniliyor.

"Eğer aday gösterirse ki gösterdi, darbeye davetiye çıkarmış olacak ve ancak eğer böyle işlemezse senaryo ve Gül seçilirse TSK'nın geri adım atması prestij kaybına uğratacağı için, bunun anlamı uygun olduğu anda darbe demektir. Aklın yolu birdir o bir de yeni cumhurbaşkanımız Çakmakoğlu demektir"

Bir başka şok edici maili ise bizzat Hüseyin Vural Vural gönderiyor. Gönderildiği adresler de ilginç. Alıcı bölümünde Genelkurmay'dan, Deniz Kuvvetleri'ne, Kara Kuvvetleri'nden Hava Kuvvetleri'ne kadar pek çok askeri makamın adresi var. Bu mailde Vural Vural 'teşkilatlanalım' diyor.

"Enteresan bilgiler var bunlara karşı koyamıyorsak, oturup düşünmek ve yeniden teşkilatlanmak lazım. TSK hiçbir zaman böyle durumlara düşmedi. MİT tekrar kıymetli subaylarla takviye edilmeli. Hiram Abas ve rezil - hain Mehmet Eymür gibiler temizlenmeli. Televizyonlar, köşe yazıları, provokasyon - propaganda yuvası oldu. H. Vural Vural."

Yine Vural'dan ele geçirilen 'Bir Darbe İstiyorum' başlıklı e-mailde ise; darbe istekleri arka arkaya sıralanıyor.

"Gümrük Birliği'nden hemen çıkacak bir darbe istiyorum. Tüm Türk halkını kucaklayacak bir darbe istiyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'ni NATO'dan hemen çıkaracak bir darbe istiyorum."

Samanyoluhaber



Bu haber 924 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,918 µs