En Sıcak Konular

Cem'in anneannesi gazetecileri suçladı

21 Ağustos 2009 13:49 tsi
Münevver Karabulut'un katil zanlisi Cem Garipoğlu'nun anneannesinden basına şok suçlamalar: "Onu korkuttunuz, yoksa ortaya çıkardı"

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun aile bireylerinden 6 kişinin daha ifadesine başvuruldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, erken saatlerde Garipoğlu ailesinden 6 kişinin evinde arama yapıldı. Sorgulanmak üzere emniyete getirilen kişilerle beraber 2 bilgisayara da incelemek için el konuldu.

Cinayet Büro Amirliği’nde tutulan Garipoğlu’nun anneannesi Saadet Erol dayısı Serhat Erol ve Sedat Erol, amcası Nizam Garipoğlu, yengesi Tijen Garipoğlu ve teyzesi Zehra Erol’un sorgusu tamamlandı. İfadeleri tamamlanan kişiler tek tek emniyetten çıkış yaptı.

İfadelerinin ardından serbest bırakılan kişilerden Cem Garipoğlu’nun anneannesi Saadet Erol, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Saat 9.00 gibi evimizden alıp getirdiler. Olaydan ne zaman haberiniz oldu? Cem’i en son ne zaman gördünüz? Yerini biliyor musunuz? Gibi sorular sordular. Bilmediğimi söyledim" dedi.

"ONU KORKUTTUNUZ"

Suçlamalarla ilgili ne düşündüğü sorulan Saadet Erol, “Mümkün değil. Böyle bir şey olabilir mi? Parmak kadar çocuk mümkün değil yapamaz. Onun yaptığına inanmıyorum. Biz onu kucağımıza oturtup severdik. Çok sevecen bir çocuktu, agresif değildi. Bana geldiği zaman sırtımı okşardı. Anneanne seni çok seviyorum diye. Fazla gezmeyi seven bir çocuk da değildi " iddiasında bulundu. Erol, “Bir memleket meselesi haline getirdiniz. Bir tek o mu cinayet işliyor? Biz Öcalan’ı geçtik. Böyle bir cinayeti hiç normal karşılamıyorum. Bizim acımız, öldürülen kız evinin acısından daha fazla. Kızım, ifadesinde ‘Keşke benim oğlumu öldürselerdi. Eğer böyle bir cinayeti işlemişse’ demiş. Onu korkuttunuz. Bu haber, hergün gazetelerde, televizyonlarda. Bu kadar üzerine gitmeseydiniz en azından babasını kurtarmak için ortaya çıkardı" Şeklinde iddiasını sürdürdü.
 
hurriyet



Bu haber 452 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,703 µs