En Sıcak Konular

Sivas'ta UEFA ligi şoku

21 Ağustos 2009 13:26 tsi
Sivas basını, Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımına 3-0 yenilmesini, birbirinden çarpıcı başlıklarla okuyucularına duyurdu.

Kentte yayın yapan Pusula Haber gazetesi yenilgiyi manşetten okuyucularına duyurarak ''İş Mucizeye Kaldı!'' başlığını kullanırken, ''Avrupa defteri kapandı'' ve ''Kara Gece'' başlıklarını atan Anadolu gazetesi, haberinde ''Sivasspor Şampiyonlar Ligi'nden sonra Avrupa Ligi'ndeki şansını da bir başka sezona bıraktı'' ifadelerine yer verdi.

''Avrupa Bize Yaramıyor'' başlığını atan Yeniülke gazetesi ise sahaya galibiyet parolasıyla çıkan ''Yiğidolar''ın bu yenilgiyle UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma şansını zora soktuğunu vurguladı.

''Avrupa'da Vurgun Yedik!'' başlığını kullanan Sivas'ın Sesi gazetesi haberinde, ''Şampiyonlar Ligi'ne buruk bir şekilde veda eden, ligde ise istediğini bir türlü bulamayan kırmızı-beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak Avrupa arenasında adeta vurgun yedi'' ifadelerine yer verdi.

-''ELVEDA AVRUPA!''-

Hakikat gazetesi ''Elveda Avrupa!'', Bizim Sivas gazetesi ''Buraya Kadarmış!'', Demokrat gazetesi ''Yiğido işi zora soktu'', Gazete Sivas ''Ukrayna'ya mucize için gidecek'', Sivas Postası ''Yiğido Parçalandı'' başlıklarıyla yenilgiyi okuyucularına duyurdu.

''Seni Skorlarla Değil, Duruşunla Seviyoruz'' başlığını kullanan 4 Eylül Güneşi gazetesi ise Bülent Uygun'un ''Galibiyet hediye etmek istedik, olmadı'' açıklamasına da yer verdi.

-''MÜBAREK GÜN BU OLUR MU?''-

Hürdoğan gazetesi ise bugün başlayan Ramazan ayına vurgu yaparak yenilgi için ''Mübarek gün bu olur mu?'' başlığını kullandı. Yerel gazetelerdeki bazı köşe yazarları da maçla ilgili yazılarına ''Biz ligimize dönelim!'', ''Olmayınca olmuyor'' başlıklarını attı.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesi ise yenilgiyi ''Sivassporumuz Shakhtar'a yenildi'' başlığıyla duyurdu. Site, ''Son UEFA Kupası şampiyonu olan ve Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, maçtan 3-0 galip ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için büyük bir avantaj elde etti'' ifadelerine yer verdi.

aa
 



Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,669 µs