öyle bir tuzak kurmuş ki... | " /> öyle bir tuzak kurmuş ki... | "/>

En Sıcak Konular

Ecevit'e öyle bir tuzak kurmuş ki...

21 Ağustos 2009 11:53 tsi
Ecevit'e öyle bir tuzak kurmuş ki... Ergenekon'un sivil paşası Mehmet Haberal'ın, Ecevit'e kurduğu konuşma kumpası 3. Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde yerini aldı...

Eski Başbakan Bülent Ecevit’in Ergenekon sanıklarından Mehmet Haberal’ın sahibi olduğu Başkent Üniversitesi’nde yapılan tedavi sürecine ilişkin DSP Milletvekili Recai Birgün’ün verdiği ifadeler 182. klasörde yer aldı.

O dönemde Ecevit’in koruma müdürü olan Birgün, şunları söylüyor: “İlk gittiğmiz gün ilerlemiş yanına rağmen hastanede birçok tetkik ve tahlil yapıldı. Hastanedeki bazı görevliler ‘20 yaşındaki genç birine dahi bir günde bu kadar tahlil yapılmaz’ dediler. Hastanede gerçekten ciddi şekilde yorulmuştu, ayakta duracak hali de yoktu.

Tam giderken beyfendiye gazetecilerin dışarıda olduğunu söyledik. Kendisine yorgun olduğunu ve herhangi bir açıklama yapmamasını ısrarla söylememize rağmen, Haberal mutlaka birkaç kelime söylemesi gerektiğini söyledi.

Biz kapıya çıktığımızda bütün gazetecile oradaydı ve Başken Üniversitesi’ne ait bir kürsü bile hazırlanmıştı. O sırada sayın başbakanımız kürsüde konuşma yapmak istediğinde konuşamadı, boğazı düğümlendi.

Daha sonra konuşma yapmadan gitti. Haberal’a ‘niye böyle’ diye sorduğumda, ‘biz beyfendiye endoskopi yaptık ve boğazını da uyuşturduk, bunun için konuşamamış olabilir’ dedi.

Bunun üzerine ben de ‘madem öyle bir durum vardı neden konuşmasına izin verip birkaç kelime söylemesini istediniz’ diye sordum. O da ‘Neyse olur böyle şeyler’ karşılığını verdi.”

aktif haber



Bu haber 882 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,602 µs