En Sıcak Konular

Gariboğlu ailesi sorguda...

18 Ağustos 2009 16:15 tsi
Cem Garipoğlu'nun kardeşi Levent, dedesi Kasım ve amcası Hayyam Garipoğlu, halası ve hizmetçilerde dahil 12 kişi gözaltına alındı. Sorgulanan 12 kişinin sorgusuna iki bakanlık müfettişi de katıldı.

3 Mart'ta başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak Cem Garipoğlu aranıyor. Cem'in babası Mehmet Nida Garipoğlu tutuklu ve cezaevinde. Cem'in annesinin de en son ABD'de olduğu bilgisine ulaşılmıştı. Zanlının annesi hakkında da yakalanması istemiyle bülten çıkarılmıştı.
 
CEM'İN YERİ SORULDU
Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun ailesinden 12 kişi Asayiş Şube Müdürlüğünde.İlk bilgilere göre daha öncede ifadeleri alınan bu kişilere Cem Garipoğlu’nun nerede olduğu ve kendisinin maddi olarak nasıl desteklendiği soruldu.

Bugün bu kişilerin evlerinde arama yapan polis, burada elde edilen bilgi ve belgelerle ilgili bilgi de alıyor. Ayrıca Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un  ''Olay yerinde 700 bin dolar vardı'' iddiası aile bireylerine sorulduğu belirtiliyor. Alınan ifadelerin ardından 9 kişi serbest bırakıldı. Cem'in ağabeyi ve amcası Hayyam Garipoğlu da dahil 3 kişinin ise ifade verme işlemi devam ediyor.

Levent Garipoğlu geçen hafta savcılığa çağırılmış ve kan ve doku örnekleri alınmıştı.

8'İ CEM'İN YAKINI
Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilenlerden 8'inin, cinayet zanlısı olarak “kırmızı bülten”le aranan C.G'nin aile üyeleri olduğu belirtildi. Diğer 4 kişinin ise, ailenin yanında çalışanlar olduğu öğrenildi.

EMEKLİ HAKİM DEDE OĞLUNU ADALETE TESLİM ETMİŞTİ

Uluslararası kırmızı bültenle aranan Cem'in dedesi Kasım Garipoğlu emekli bir hakim. Kasım Garipoğlu, Sümerbank'a el konduğu zaman 8 gün gözaltında kalmış. Oğullarından Nida Garipoğlu (Cem'in babası) o dönem Almanya'daymış. Baba Kasım Garipoğlu oğlunu çağırmış: Türkiye'de aranıyorsun hemen gel. Adaletten kaçmak yok.

Hürriyet



Bu haber 689 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,292 µs