En Sıcak Konular

Cem'i meydana götüren 2. taksici

18 Ağustos 2009 11:56 tsi
İstanbul Polisi'nin yeniden mercek altına aldığı Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Polisi’nin yeniden mercek altına aldığı Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarından, katil zanlısı Cem G.’yi olay günü öğle saatlerinde evinin önünden alıp Bahçeşehir Meydanı’na götüren taksiciye ulaşıldı

İstanbul’da 3 Mart’ta öldürülen Münevver Karabulut’un anne ve babasının, olayın yaşandığı 3 Mart’ta katil zanlısı CemG.’nin yakalanıp serbest bırakıldığını ileri sürerek, “İlk 12 saatte büyük suiistimal var” iddiası üzerine tüm detaylarıyla yeniden mercek altına alınan cinayette yeni gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın ‘ilk sıraya’ koyduğu cinayet dosyası polis tarafından yeniden sıkı bir incelemeden geçiriliyor. Soruşturmada herhangi bir eksiklik olup olmadığı, varsa eksikliğin giderilmesi için yapılan çalışmalarda Cem G.’nin güvenlik kamera görüntüleri yeniden incelendi. Kamera görüntülerinde anne Makbule G., küçük kızıyla saat 11.04’te evden çıkıyor. Cem G. ise saat 12.48’de evin önüne gelen kırmızı bir taksiyle siteden ayrılıyor; 20 dakika sonra ise başka bir kırmızı taksiyle geri dönüyor. Cem G. taksiden indikten sonra evin kapısına yöneliyor. Burada bir şeyler yapıp, yeniden taksiyle ayrılıyor.

Görüntülerdeki kişinin eve neden geri gelip gittiği sorusunun cevabını bulmak için kolları sıvayan polis, Cem G.’yi meydana götüren söz konusu taksinin şoförünü buldu.

İSMİ GİZLİ TUTULUYOR

Kurulan özel bir ekip tarafından yoğun araştırmalar sonucunda bulunan ve adı saklı tutulan taksici, Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’ne getirildi. 3Mart’ta taksi durağına gelen bir telefon üzerine siteye gittiğini ve buradan ‘genç birini’ aldığını anlatan taksici, “Taksiye bir genç bindi. Bahçeşehir’e gideceğini söyledi. Ben de onu Bahçeşehir’deki meydana bıraktım” dedi.

Taksicinin ifadesi üzerine, Cem G.’nin Bahçeşehir Meydanı’na neden gittiğini bulmak isteyen polis, yeni görgü tanıklarının peşine düştü. Polis, cinayette kullanılan testerenin Bahçeşehir’deki alışveriş merkezinden saat kaçta alındığını tespit etmek için de araştırma başlattı.

HABERTÜRK

 



Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,661 µs