En Sıcak Konular

'Hakemler Trabzon'da rahat değil'

0 0 0000 00:00 tsi
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemlerin Trabzon'a baskı altında geldiklerini iddia etti. Hakemlere suç bulmadığını belirten Hacıosmanoğlu, "Suçlu, kaos ortamını yaratanlar" dedi.

Kayserispor maçında hekem Vedat Yüksel'in kötü bir yönetim yaptığını ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Türkiye Kupası'nda Konyaspor'la oynadığımız maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu için (Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un evladı) diyorlardı. Ulusoy'un Trabzonspor'u koruduğunu, onu bizim seçtirdiğimizi söylüyorlardı. Ama sonuçları görüyorsunuz. Çünkü buraya gelen hakemlerin hepsi belli bir psikoloji altında geliyor. Acaba lehte karar versem ne diyecekler, aleyhte versem ne diyecekler, düşüncesiyle hareket ediyorlar. Rahat gelmiyorlar. Bunun sorumlusu kaos ortamını yaratanlardır. Kimin yarattığını söylüyorum. Kendi örgütlenmeleriyle federasyon oluşturmaya çalışanlar veya federasyonu yönetirken iletişim kurmayanlar da bunun sorumlusu. Gelinen noktada hakem arkadaşlara suç bulmuyorum. Hakem verse, (Bak onun adamıydı verdi) diyecekler, vermese, (Bak bunun adamıydı vermedi) diyecekler. Burada tek suçlu, yine söylüyorum, kaos ortamını yaratanlar. Geçiş dönemini erken atlatamazsak. herkes bu ortamın altında kalacak" diye konuştu.

ZİYA DOĞAN'IN KART İSYANI

Teknik direktör Ziya Doğan, Konyaspor maçından sonra Kayserispor karşılaşmasında da futbolcularının fazla kart görmesinden yakındı.

Konyaspor maçındaki 6 sarı kartın ardından Kayserispor karşısında da 5 sarı kart gören oyuncularını uyaran Doğan, "Çok ucuz sarı kart görüyoruz. Hakemler de bize kolay kart çıkarıyor. Bunun önlemini alacağız. . Özellikle itiraz sonucu görülen kartlara kesinlikle tahammülüm yok ve bu konuda taviz vermeyeceğim" dedi.

TOLGA'NIN YENİDEN DOĞUŞU

Kurtardığı penaltıyla Trabzonspor'un 1 puan almasının ön önemli mimarı olan kaleci Tolga, "Penaltı kurtarmak iyi bir şey ama kazanmak isterdik. Bu nedenle penaltının fazla bir önemi yok" dedi.

Ziya Doğan'ın sadece Eskişehirspor ve Konyaspor kupa maçlarında forma şansı verdiği Tolga, hem ilk kez bir lig karşılaşmasında yer aldı, hem de formuyla kendisine gösterilen güveni boşa çıkarmadı.


Hürriyet

 
 



Bu haber 422 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,842 µs